Kako mi je onaj koji je pisao algoritam za kup uterao kao u onom vicu o plavusi...
jel verujes...vevujem...posteno se smaram.
Nacimao sam se da sklopim tim u prvoj sezoni,nisam igrao jedno 2 godine i naravno pravila su se malcice promenila.
U kupu izabere protivnike priblizne prosecne vrednosti tvog tima to vecina zna,naravno zbog prve sezone ja nisam.
I tako sa timom koji za prvu sezonu tesko da moze biti bolji,udjem u drugu i u kupu dobijem 90% timova 4 ranga,a ja drugi.
Naravno o sitnicama necemo duziti kao sto do kraja sezone protivnik moze da kupuje igrace za dve zvezdice veceg kvaliteta.
"Fala" bogu pa sam sevnuo odmah u prvom dvomecu i sada se eto takoc malcice se zezam okolo,jer ni taj tim iz prve sezone u mojoj
ligi nemoze nitko da pobedi,tj.niko ne moze ni gol da mi uvali na 7 utakmica.Doduse doveo sam dvojicu namestili se za ok pare,pre dva dana.
Bubrezi mi otpadaju od dosade rodjaci.
![]()
Last edited by Mark3; 12-23-2013 at 06:23 PM.
Uglavnom dok ne krene liga je klanica na TL![]()
Bravo momci
Počistio si ga Ivane![]()
Žreb nas je ponovo spojio sa Adeline...kako u ligi tako i u lš. U ligi je i njenj prijatelj skauter Philippe FC. U lš takođe ima skautera sa kojim smo igrali u prošlosti Steaua Bucharest i još par jakih ekipa. U kupu smo prošli dalje...tekme nisam pratio. Ambicije su...završiti što bolje...ionako je sve do sistema
Za novu sezonu imamo nove dresove uz stari grb koji smo ponovo vratili u upotrebu...
Danas smo doveli napadača i klub će posle 5 fantastičnih sezona napustiti Dennis Bergkamp. Iako je u bio rezerva Amariju i uglavnom ulazio u igru istakao se sjajnom efikasnoću...u 107 mečeva postigao je 98 golova...
Ostaće upamćen kao jedan od najboljih igrača koji su ikada nosili dres DT-a...
Puno sreće svima u novoj sezoni!![]()
Za novu sezonu imamo nove dresove uz stari grb koji smo ponovo vratili u upotrebu...
Slicni smo Svajc
![]()
Last edited by Ivan Jordovic; 12-21-2013 at 07:12 AM.
Eto...ostaće i neka korist od ovog beka sa spec. za penale...otišao je za duplo veću vrednost. Kod nas se istakao promenljivom formom i promašenim odlučujućim penalom u prošlosezonskom finalu lš.
![]()