Page 2 of 18 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 11 to 20 of 179
Like Tree110Likes

Thread: Sezona 48 - 15. decembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie Mourinho's Avatar
    Quote Originally Posted by ezio.auditore View Post
    Inace, ova kupovina igraca na pocetku sezone me cini jako nervoznim, A TO MI SE NI MALO NE SVIDJA!!! Igra koja treba da me razonodi, a ima potpuno suprotan efekat. Ne znam kako je kod vas na serverima, ali kod mene je ludnica, dobrih igraca ima jako malo i na njih se sjate ajkule pa se ide do oko 25-30 rundi!!!
    Ja inače nisam nervozan..uglavnom runde idu do max 10 datih tokena na mom serveru, ali ja ih uglavnom kupujem za po 2-3. Prestajem ako neko biduje 2 puta
    Bez ove pesme se ne igra tekma

http://www.youtube.com/watch?v=d8v2TUQomZU

Newbie
    Kako mi je onaj koji je pisao algoritam za kup uterao kao u onom vicu o plavusi...
    jel verujes...vevujem...posteno se smaram.
    Nacimao sam se da sklopim tim u prvoj sezoni,nisam igrao jedno 2 godine i naravno pravila su se malcice promenila.
    U kupu izabere protivnike priblizne prosecne vrednosti tvog tima to vecina zna,naravno zbog prve sezone ja nisam.
    I tako sa timom koji za prvu sezonu tesko da moze biti bolji,udjem u drugu i u kupu dobijem 90% timova 4 ranga,a ja drugi.
    Naravno o sitnicama necemo duziti kao sto do kraja sezone protivnik moze da kupuje igrace za dve zvezdice veceg kvaliteta.
    "Fala" bogu pa sam sevnuo odmah u prvom dvomecu i sada se eto takoc malcice se zezam okolo,jer ni taj tim iz prve sezone u mojoj
    ligi nemoze nitko da pobedi,tj.niko ne moze ni gol da mi uvali na 7 utakmica.Doduse doveo sam dvojicu namestili se za ok pare,pre dva dana.
    Bubrezi mi otpadaju od dosade rodjaci.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Sezona 48 - 15. decembar - Kako vam ide?-untitled.jpg   Sezona 48 - 15. decembar - Kako vam ide?-untitled.jpg  
    Last edited by Mark3; 12-23-2013 at 06:23 PM.
    Shadow likes this.

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Uglavnom dok ne krene liga je klanica na TL

Apprentice Ivan Jordovic's Avatar
    Ali zato danas demonstracija sile

Mourinho, ezio.auditore and Shadow like this.

Apprentice TheMahe97's Avatar
    Prošli u Kupu.
    ezio.auditore, Shadow and Mourinho like this.

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Bravo momci
    Počistio si ga Ivane

Dreamer Svajc's Avatar
    Žreb nas je ponovo spojio sa Adeline ...kako u ligi tako i u lš. U ligi je i njenj prijatelj skauter Philippe FC. U lš takođe ima skautera sa kojim smo igrali u prošlosti Steaua Bucharest i još par jakih ekipa. U kupu smo prošli dalje...tekme nisam pratio. Ambicije su...završiti što bolje...ionako je sve do sistema

Za novu sezonu imamo nove dresove uz stari grb koji smo ponovo vratili u upotrebu...

Danas smo doveli napadača i klub će posle 5 fantastičnih sezona napustiti Dennis Bergkamp. Iako je u bio rezerva Amariju i uglavnom ulazio u igru istakao se sjajnom efikasnoću...u 107 mečeva postigao je 98 golova...

Ostaće upamćen kao jedan od najboljih igrača koji su ikada nosili dres DT-a...

Puno sreće svima u novoj sezoni!

Apprentice Ivan Jordovic's Avatar
    Za novu sezonu imamo nove dresove uz stari grb koji smo ponovo vratili u upotrebu...

Slicni smo Svajc

Last edited by Ivan Jordovic; 12-21-2013 at 07:12 AM.
    Svajc likes this.

Dreamer Svajc's Avatar
    Quote Originally Posted by Ivan Jordovic View Post

Slicni smo Svajc

Baš

Dreamer Svajc's Avatar
    Eto...ostaće i neka korist od ovog beka sa spec. za penale...otišao je za duplo veću vrednost . Kod nas se istakao promenljivom formom i promašenim odlučujućim penalom u prošlosezonskom finalu lš.

Page 2 of 18 FirstFirst 123412 ... LastLast