U lš me lik odvalio 3:0, kup sam dobio 3:0 i prvu tekmu u ligi dobio 6:0...Biće ovo luda sezona
U lš me lik odvalio 3:0, kup sam dobio 3:0 i prvu tekmu u ligi dobio 6:0...Biće ovo luda sezona
Tako je...biće ovo luda sezona
Dok ja ne pratim tekme svoje ekipe...Adeline FC se za ovu sezonu pojačala skautima i usput stigla i da navija za nas...izgleda je ozbiljno rešila da nam se osveti za poraze iz prošle sezone
Kod mene ne prestaje ludnica!!! Blago onome ko je prodavao ovog igrača, od početne sume dobio je 5x više.
Obratio sam se nordeus podršci, mada nisam baš optimista da će mi to rešiti
Ezio...evo šta bi mogao da pokušaš...od ponoći bi trebalo da ima aukcija koje ističu tek za jedno 4-5 sati...ukoliko ima igrača koji ti je interesantan stavi ga na listu želja i ujutru ga dovedi za 1-2T jer oni što su bidovali tada obično više nisu onlajn. I ja sam ranije tako doveo par igrača...i verovatno ću da se vratim toj strategiji jer više ne kupujem tokene a na mom serveru je takođe ludnica.
Evo prvog iznenađenja kod mene:
Odigrano bez greške.
Pojačanja danas:
Takođe srećna slava svima koji slave
Last edited by Shadow; 12-18-2013 at 05:57 PM.
@svajc
Znam za to, tako i radim. Provalio sam da je najveća gužva od 9-11 ujutro, tada biduju evropljani sa pauze na poslu i od 18-22 kad se vrate kući Naravno ima i izuzetaka. Takođe sam video i da oko 12-14 nisu baš aktivni.
Hvala Shadow
Nego, kako ti igra ovaj MC za kog si puko 28t?
Kako sto sam reko u Kupu i LS sve po planu lagani protivnici za sad ali liga strahota!
Kup
LS http://i.imgur.com/6NIbkWg.png
E sad liga http://img833.imageshack.us/img833/1806/y2dj.png
A vidim da je TL kod svakog zaje***
Ja sam se naucio vise nikad necu uzimati igraca sem ujutro puknem 20T i dovedem jednog a ovako puknem 8-10T mogu 3 da dovedem
Danas ušao sa klupe zabeležio asistenciju sada u kupu za par minuta kreće od starta videćemo kako će da se pokaže.
U ligi jako loš start najlošiji do sada , 2 uzastopna poraza (1:0, 2:0) a Kupu pobjeda u gostima jos bio prisutan menadzer domacina . Minimalna pobjeda od 0:1 u Kupu.