Eee 7* pa sta igra kada ima takvu ekipu :-)
Sent from my LG-P760 using Tapatalk
Eee 7* pa sta igra kada ima takvu ekipu :-)
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Igra sta hoce,svake sezone finale LS,Kup,Liga...ima trofeja 6 stranica...
Nije od 7, nego od 8*. To je pod 1.
Pod 2., ne bi mi igraci imali tolike zvezduice da se na najvisim levelima napreduje svake sezone. Dakle, deo koji nema dodirnih tacaka sa vama na nizim nivoima.
Pod 3. promasio si temu u potpunosti. Ja na vasim levelima trosim 5T po sezoni i uzimam trofeje redovno, dakle prati o cemu se pise.
Konačno neki dobar rez
Napadači Park i Haim su izdivljali ovde
A večeras u kupu protiv najjačeg na serveru
Tek sam se danas setio da upalim bonuse
Sam sam ga prizvao
Šta ti je karma
Samo ti rokaj :-)
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
FK Knic B je 24. level i ima igrace od 5*, mozda 2 igraca od 6*. I tu se setam ligama kao i vi, i dosadno mi je da igram protiv neaktivnih ekipa. Sakupljam trofeje i kao menadzer sam
A FK Knic je level lige 35, tu mi je level menadzera 49, i ta ekipa ima igrace od 8*. To i nije bila tema, nego se moj imenjak dotakao toga ko zna iz kojih motiva
Last edited by Milan Dj.; 01-15-2014 at 07:57 PM.
Hahahhaha...show...
Milane Dj. ja igram za sebe i vazno mi je da osvajam trofeje,a kakva ce mi liga biti,ne zanima me...
Igras za sebe a pratis koliko zvezdica imaju moji igraci. Pritom ne igramo u istim takmicenjima
Ja sam samo pitao da li uzivate da igrate ligu protiv 13 neaktivnih timova i ti mozes lepo da napises da uzivas i sve ok. To je ako zelis lepo da komuniciras, ako ne zelis onda je to vec drugacija okolnost.
Last edited by Milan Dj.; 01-15-2014 at 08:27 PM.