Kulllll:-)
Sent from my LG-P760 using Tapatalk
Kulllll:-)
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Hahaha...koja si ti faca...
Znam za tvoj tim iz razloga kad pratim utakmice nekih prijatelja sa vaseg levela i uocim da imas jak tim i da za takav tim treba vise od 50T
A inace nemam nista protiv tebe,ti igras za sebe i znam da je jaka liga,a ja kako napredujem sve su mi slabije.lige,nisam jabkriv za to...![]()
Nisam nigde ni napisao da je 50T dovoljno, treba puno vise. Ali ima odosta jakih timova, ocito ljudi sebi obezbede resurse kako za aukcije i skaut igrace tako i za treniranje klinaca...
Nisam te ni okriviosamo me zanimalo da li uzivate
posto imam utisak da uzivate
Za mene je to jedan od vecis propusta u igri... (ne vase uzivanje
, nego takav nacin formiranja liga)
Bice bolje kad poprave sistem takmicenja i kvalifikovanja u Kup takmicenju,posto ovako ne moze,nikada nisam osvojio iz razloga sto mi vec u Top16 naleti 3 lvl-a jaci lik i tu se sve zavrsava...
Bitno je Nordeusu da lova samo kaplje i kaplje,a to ko ce protiv koga da igra je najmanje bitno...
Npr:
11M igraca
1€ mesecno da uplati
11M€ mesecne zarade
![]()
Do sada sam odigrao 24 sezone,23 su bile teske...cisto da te informisem...
Cim ti kupujes tokene, jebes tu tvoju igru.Alo, preko 50 t tebi treba da napravis ekipu.Uzas
Ljudi , ovo je samo igrica i treba uzivati njoj i kakva god bila liga a ne kupovati tokene i zaradjivati bagr. pare kada vam je ionako sve namesteno( manje- vise) .Ja stalno imam oko 100 t i nemam gde da ih potrosim, jer na kupovinu igraca ode max 10 t.
Zivi bili :-)
Macva,reci mi ti si sada 25 sezona,25lvl...isto kao ja?
Ti se zoves Sinisa,ili sam te pomesao?