Kulllll:-)
Sent from my LG-P760 using Tapatalk
Kulllll:-)
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Hahaha...koja si ti faca...
Znam za tvoj tim iz razloga kad pratim utakmice nekih prijatelja sa vaseg levela i uocim da imas jak tim i da za takav tim treba vise od 50T
A inace nemam nista protiv tebe,ti igras za sebe i znam da je jaka liga,a ja kako napredujem sve su mi slabije.lige,nisam jabkriv za to...
Nisam nigde ni napisao da je 50T dovoljno, treba puno vise. Ali ima odosta jakih timova, ocito ljudi sebi obezbede resurse kako za aukcije i skaut igrace tako i za treniranje klinaca...
Nisam te ni okrivio samo me zanimalo da li uzivate posto imam utisak da uzivate Za mene je to jedan od vecis propusta u igri... (ne vase uzivanje , nego takav nacin formiranja liga)
Bice bolje kad poprave sistem takmicenja i kvalifikovanja u Kup takmicenju,posto ovako ne moze,nikada nisam osvojio iz razloga sto mi vec u Top16 naleti 3 lvl-a jaci lik i tu se sve zavrsava...
Bitno je Nordeusu da lova samo kaplje i kaplje,a to ko ce protiv koga da igra je najmanje bitno...
Npr:
11M igraca
1€ mesecno da uplati
11M€ mesecne zarade
Do sada sam odigrao 24 sezone,23 su bile teske...cisto da te informisem...
Cim ti kupujes tokene, jebes tu tvoju igru.Alo, preko 50 t tebi treba da napravis ekipu.Uzas
Ljudi , ovo je samo igrica i treba uzivati njoj i kakva god bila liga a ne kupovati tokene i zaradjivati bagr. pare kada vam je ionako sve namesteno( manje- vise) .Ja stalno imam oko 100 t i nemam gde da ih potrosim, jer na kupovinu igraca ode max 10 t.
Zivi bili :-)
Macva,reci mi ti si sada 25 sezona,25lvl...isto kao ja?
Ti se zoves Sinisa,ili sam te pomesao?