Haaaaaaa
Sent from my LG-P760 using Tapatalk
Haaaaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Jel neko hoce mozda da kupi Alfu Romeo 1998 god,1.8 TS registrovana do kraja Septembra
LS, 5:3 pobeda u gostima. Idemo Macva
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Liga:
LŠ:
Teške utakmice. Idemo na pobede pa šta nam sistem da
Ovaj moj tim definitivno ima problema u utakmicama sa protivnicima slicne jacine. Danas smo u ligi prvaka dozivjeli jos jedan prolicno neugodan i tezak poraz od cak 3-0 i time si znatno umanjili sanse za prolaz dalje u ovom prestiznom natjecanju. Pokusat cemo da danasnji bolni poraz ublazimo pobjedom u prvenstvu protiv dosta neugodnog protivnika.
Malo loše sriće ovaj put. Odigrao sam utakmicu u Ligi, usprkos što sam igrao protiv jednog od najgorih klubova, i što je njihova menađerica izabrala ilegalnu formaciju, odigrali smo 2:2. Usprkos osamdeset posto posjeda lopte, deset šuteva u ovir gola više od nje, pet ili šest više kornera, 3 ili četiri više slobodnih udaraca iz dobre pozicije... Kad te neće, neće. Ali ne žalim previše, ipak je ovo igra. Idemo večeras dobiti utakmicu Lige prvaka.
Jos jedna uvjerljiva pobjeda u ligi, barem malo je ispran gorak okus nakon velikog poraza u Ligi prvaka. U prvenstvu imamo 100% ucinak i igramo prilicno dobro i iako je tek rana faza prvenstva, sutrasnji veliki derbi protiv starog znanca sa kojim u medjusobnim susretima nemamo dobar skor (iako skoro uvijek osvojim prvenstvo kad smo u istoj ligi) ce uvelike odrediti neke stvari..pobijedimo li, namecemo se kao veliki kandidati za titulu, iako je jos prerano o tome govoriti..
Uff sto to zna biti frustrirajuce..ja sam pretprosle sezone skoro izgubio naslov jer sam izgubio od jednog kluba sa ilegalnom formacijom a bome i u drugom susretu sam ga jedva dobio, golom u 90. minuti.
Ove sezone sam prva tri kola igrao sa protivnicima sa ilegalnim formacijama i strahovao sam da mi ne otkinu koji bod, no srecom sve je proslo dobro.
Ljestvica nakon prvih 5 kola
Na drugom mjestu su takodjer moji stari znanci sa kojim imam dobra iskustva.