Jubilarna 50 sezona
Sa koliko para i tokena ulazite u novu sezonu?
Šta ćete da kupujete od igrača?
Šta verujete da možete da osvojite?
Kakav vam je žreb u kupu i u LŠ?
Srećno svima u novoj sezoni!
Jubilarna 50 sezona
Sa koliko para i tokena ulazite u novu sezonu?
Šta ćete da kupujete od igrača?
Šta verujete da možete da osvojite?
Kakav vam je žreb u kupu i u LŠ?
Srećno svima u novoj sezoni!
Ako se po jutru sezona poznaje
Srecno svima u novoj sezoni :-)
Sent from my LG-P760 using Tapatalk
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Ekipa je kompletirana, krecemo u nove akcije pa sta nam bog da.Liga sampiona dosta jaka a kup nemoze jace od ovoga. Jbg
Trebalo bi da dobijemo ovo ako se baš ne pojača. Aktivan je na transfer listi sve nek polovnjake traži
Doduše boljeg i nema
Bosanski inat.
P.S. rekordan transfer za Sebastian FC
I drugo ovosezonsko pojačanje , za mnogo manje novca i tokena kupljeno na današnjoj aukciji.
Ovim smo pojačali vezni red sa 2 nova mlada igrača. Transferi za ovu sezonu za nas su završeni.
Last edited by TheMahe97; 02-09-2014 at 02:17 PM.
Ulazim u sezonu i 9.level sa 92.4M i sa 119 Tokena
Prijelazni rok za mene pocinje tek za nekih dvadesetak minuta, prije nisam mogao i za pocetak zelim dovesti dobrog DC i dobrog ST. Posto se svaku utakmicu prilagodjavam protivniku, nemam stalnu formaciju, tako da cu svakako morat dovesti jos jednog AMC i vjerovatno MC.
Dalje cemo vidjeti, imam dosta igraca sa 5 i 4 zvjezdice, i nekoliko sa 3 kojima malo treba da budu na 4 zvjezdice pa vjerovatno ove sezone necu ulaziti u neci veci trosak.
Protivnik u kupu je nesto malo jaci od mene (ali on je 11 level) a u ligi prvaka imam dva slabija i jedan jaci tim od mene, te se svakako nadam prolazu dalje.
Čudno ime a čudna i formacija
Evo skeleta tima za ovu sezonu
Pocelo je petardom u kupu 5:0 kod kuce. Novi napadac 3 gola i 2 asistencijr, bice dobra investicija za ovu sezonu ako tako nastavi :-)