Pocela je sezona ODLICNO u kupu sa 3:1.
Transferi pocinju uskoro.
Pocela je sezona ODLICNO u kupu sa 3:1.
Transferi pocinju uskoro.
Kupio sam nešto tokena, inače ništa od pojačanja. U Polet su došla tri igrača, sve mladi igrači. Novi golman, te defanzivni vezni i polušpica kako bi dobili na mogućnosti postavljanja više formacija. Inače preferiram igru s jakim krilima.
U Kupu je počelo solidno, 3:1 pobjeda protiv ekipe iste kvalitete, do zadnje decimale.
Skupina Lige prvaka je prolazna, imam bolju ekipu od ostalih.
Za kraj, želim svima puno sreće u novoj sezoni!
Dan 2 xD
Strašno.
"hrgamrga"
ako imas para i T-na moj ti je savjet da uzimas igrace od 5*(kasnit ces u napretku iz sezone u sezonu).Ja imam tim na 2 lvl i uzimam igrace od Q29 i to sa 23-24 god. i cepam one slobodne(Q 18,19) za 1T-na kojima se zaradjuje.Tako nekoliko pocetnih nivoa-a onda idemo na botice...
Toliko o tome,a sto se tice FC Golden Eagle,na 17 lvl. nista od botova prva dva dana,tako da ce ovo biti teska sezona...cekamo sutra ligu ,pa da vidimo sta dalje...
SRETNO SVIMA!
Hvala na savjetu. Nemam baš para, uzeo sam dovoljno tokena za par transfera, proračun kluba mi je takav.![]()
Idući put ću uzeti malo starije igrače od pet zvjezdica za istu paru, ovaj zadnji je blizu pete zvjezdice. Sve u svemu, hvala opet na savjetu, sretno u ovoj sezoni!![]()
Prošao sam pretkolo Kupa, nakon što sam doma dobio 3:1, u gostima sam odigrao 1:1. Najboljim se igračem pokazao desni bek, i to zbog specijalne osobine "obrambeni zid". Par puta su opalili u njega loptu.Najjači igrač, desno krilo Kazuyuki Ishi (prvi i jedini skaut, što je bila početna kupnja - možda glupo) je zabio kad je najviše trebalo.
![]()
Bilo je dosta botova na pijaci, ali ja bio u busu nisam smeo da se upuštam pošto nijedan nije otišao ispod 30-te runde. Pucao je net stalno.
Uspeo sam ovu dvojicu da napecam za klupu su odlični kad se pogleda koliko je tokena ubačeno:
![]()