Pobednički dan danas:
LŠ:
Odlična pobeda u LŠ. A evo i transfer liste
Pobednički dan danas:
LŠ:
Odlična pobeda u LŠ. A evo i transfer liste
Da ne zaboravim Ligu prvaka, danas je sve u znaku remija. Ali zadovoljan sam stanjem na tablici.
Kako ne bi bio zadovoljan kad ces mozda dva kola prije kraja grupne faze proci dalje.
Ja da bi prosao dalje moram pobijediti sve tri utakmice najvjerovatnije, protiv dvoje koji su dosta jaki igram kod kuce, a protiv jednog slabijeg u gostima, ne vjerujem da cu proci dalje no vidjet cemo
Današnji dueli:
Izjednačena utakmica malo toga će odlučiti.
Kup večeras u 21:00
Derbi sa starim znancem je zavrsio miroljubivim rezultatom 0-0 mada sam dominirao tokom cijeloga meca. Zahvaljuci kiksu drugoplasiranog, zbog bolje gol razlike zadrzao sam prvo mjesto.
Sutra imam veoma vazan mec u Ligi prvaka, moram pobijediti ako zelim ostati u utrci za prolaz dalje. Protivnik je dosta jak i u prvoj utakmici me je na domacem terenu pobijedio sa 3-0- Vrijeme je da mu uzvratimo za taj poraz, bit cu zadovoljan i minimalnom pobjedom, medjutim trebam vasu pomoc pa da pitam i ovdje.
On igra Siroki dijamant
Koja taktika bi bila najbolja za tu formaciju?
Dvoumim se izmedju maslacka
Ili Javorovog lista
Mozda neka druga? Nisam sklon igri sa dva AML/AMR jer nemam nimalo dobra iskustva, iako imam dobre igrace na tim pozicijama.
Sibaj sa amr i aml sa strana i dobijas
Sent from my LG-P760 using Tapatalk
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Liga:
Dobar rezultat u ligi:
U kupu prelagano smo izgubili sa 2:0. Teško ćemo ovo prevazići: