Laganini
RVP dominira,u LS je dodao jos 10 kom i 3 asist.
![]()
Ide to baš dobro kod tebe ove sezone. Navikao si navijače na trofeje i sad ne možeš drugačije.Nije ni moj Lewandowski loš.
Opet se ja nekim spletom okolnosti vratio na prvo mjesto, ali ne znam baš da li ću uspjeti da ostanem tu.
![]()
Eh,samo da je ovaj nas server malo laksi sto se tice TL,da ne trosimo t-ne ko ludjaci...Tu su serveri malo neuravnotezeni-i to je najveci problem,pa i nepravda(prema nekim igracima-da tako kazem)...no dobro.Mislim kad se pocne niko nezna(pa cak ni oni iz NORDEUSA) kakvi ce igraci biti na nekom serveru,dali ce uzimati T-ne,dali ce biti aktivni...itd.
Sto se tice LS,Milane,ima li kakvo pravilo u 1/4 i 1/2,koji tim igra prvu tekmu kuci a koji u gostima?
Zinaid , koji si ti nivo?
Послато са LG-P760 уз помоћ Тапатока
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
To jest, ubija TL, ali šta da radimo, veća je i draž.
Drug Zinaid dominira scenom TE 17 sezona.![]()
Rekao sam ti jos prosle sezone,vrv si zaboravio...sad sam 17 nivo i mislim da na mom serveru nema jos 5-6 lvl do vrha.Nemam prijatelja visih od 18 nivoa(Ivan J.),pa neznam...Na nekim nj. tekmama sam gledao mislim navijaca sa 20 lvl,ali visih ne...
Pa nije bas tako Crni,hehe,al s obzirom na snagu servera-zadovoljan sam...Ima tu timova,na 18-19 nivou sa preko 10 naslova LS i nesto vise liga...Ali ljudi i ulazu max.para
Sta reci...nisam pratio mec, vec u 12.minuti mi se igrac ozlijedio a kasnije je jedan i iskljucen, i evo epiloga..
Ugrozena mi je cak i Liga prvaka..a mozda i pocetak sljedece sezone, naime idem na put, bit cu 4 dana na putu, necu moci popratiti kraj ove sezone kao ni pocetak prijelaznog roka...
Moram priznati da sam razocaran, ocekivao sam naslov ove sezone a u pojedinim trenutcima sam se ponio kao amater i nisam adekvatno reagirao, cinio sam previse gresaka i to mi se evo osvetilo.
E da, opet sam bonuse stavio na maximum..
U Ligi se stanje na vrhu zakompliciralo, tako da smo itekako u igri za osvajanje. Treći klub u Ligi je odigrao 4:1 u gostima protiv trenutno vodećih. Ja sam odigrao jednu čudnu utakmicu jučer, di su moji išli kao kostolomci u suparničku momčad.Primjetio sam da imam puno problema protiv ekipa s ilegalnim formacijama, ovi nisu imali krilnih igrača.
Na slici se ne vidi, zadnji gol je zabio nitko drugi do Kazuyuki Ishi.
I danas rutinska pobjeda, ali s nekoliko ozljeda. Barem sam uspio izličiti livo krilo, to mi je najvažnije za sad. Vertovs će prirodno ozdraviti (zajedno s ostala tri igrača koji se znaju ozljediti i na treningu, makar ih uopće ne forsiram).
I stanje na tablici.
Za prvih 7 timova se može reći da su podjednaki po kvaliteti. Uglavnom se utakmice dobijaju prisustvom menađera i (možda) boljim formacijama.