Results 1 to 10 of 361
Like Tree727Likes

Thread: Sezona 50. - 09. februar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Izvukao sam u ligi prvaka protivnika bas kojeg sam i htjeo, tako da se iskreno nadam da prolazim u polufinale, ali se bojim da dalje od toga ipak necu moci..

Evo moj tim - Jacina 60.6

Protivnikov tim - Jacina 59.9

Malo sam po ocjenama bolji, no dobio sam najboljeg protivnika, ostali su jaci.

Evo samo nekih timova

Moj stari znanac iz nekih prijasnjih liga

Jacina - 63.5

Igra protiv lika sa kojim sam bio u grupama i koji je osvojio 1.mjesto, dobio me kod kuce cak 3-0 a ja njega 2-1 kod mene.

Jacina - 59.2 - Po ocjeni je slabiji od mene, no ima bolju sezonu od mene, uvjerljiviji je sto dokazuje i pobjeda od 3-0. No sumnjam da ce proci protiv Ledenog.

Jacina-62.2

Ima manje skauta od mene, ali jaci tim.

Ovoga ne bi bilo lose dobiti-Jacina 59.5 ali sumnjam da ce protiv gore spomenutog kluba proci.

I zadnja dva

Jacina-61.3

Igra protiv - Jacina - 55.9

Ok malo sam se tu prenaglio, ima tu klubova koji se mogu proci (ako naravno prodjem dalje), ni u kojem slucaju ne zelim izvuci Ledenog, pa ni Borac sa kojim sam bio u grupi.

Bit ce tesko..

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by Slobodni View Post
    Izvukao sam u ligi prvaka protivnika bas kojeg sam i htjeo, tako da se iskreno nadam da prolazim u polufinale, ali se bojim da dalje od toga ipak necu moci..

Evo moj tim - Jacina 60.6

Protivnikov tim - Jacina 59.9

Malo sam po ocjenama bolji, no dobio sam najboljeg protivnika, ostali su jaci.

Evo samo nekih timova

Moj stari znanac iz nekih prijasnjih liga

Jacina - 63.5

Igra protiv lika sa kojim sam bio u grupama i koji je osvojio 1.mjesto, dobio me kod kuce cak 3-0 a ja njega 2-1 kod mene.

Jacina - 59.2 - Po ocjeni je slabiji od mene, no ima bolju sezonu od mene, uvjerljiviji je sto dokazuje i pobjeda od 3-0. No sumnjam da ce proci protiv Ledenog.

Jacina-62.2

Ima manje skauta od mene, ali jaci tim.

Ovoga ne bi bilo lose dobiti-Jacina 59.5 ali sumnjam da ce protiv gore spomenutog kluba proci.

I zadnja dva

Jacina-61.3

Igra protiv - Jacina - 55.9

Ok malo sam se tu prenaglio, ima tu klubova koji se mogu proci (ako naravno prodjem dalje), ni u kojem slucaju ne zelim izvuci Ledenog, pa ni Borac sa kojim sam bio u grupi.

Bit ce tesko..
    Sa ledenim ili borcem tek u finalu mozes igrati, tako da opusteno

Послато са LG-P760 уз помоћ Тапатока
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО