To je sve za danas...
Ja u padu forme on ništa bolji
Ali eto izvukoh se nekako
![]()
Predvidjam nerviranje jednog clana foruma cim stignu konkurentni rivali
Primetno je da su u kup takmicenju timovi mnogo vise izjednaceni po kvalitetu nego prethodnih sezona (bar na najvecem serveru). Eto sad imamo dve lige sampiona (samo u jednoj nema grupa nego eliminacije), od kupa ni "k"![]()
Last edited by Milan Dj.; 02-28-2014 at 12:42 PM.
I na 26 nivou je jeben kup, tesko se osvaja. Ja prosle sezone igrao finale i naravno pukao u finalu od tima koji je za 10 skilova jaci od mene i koji je bio 29 nivo a ove ispao u ranoj fazi. Ne znam koji im je kriterijum pri izboru ekipa u kupu?
Послато са LG-P760 уз помоћ Тапатока
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Milane,ti to meni nesto?
Sent from my LG-P760 using Tapatalk
Kazu da se prvenstvo osvaja u malim utakmicama..ima nesto u tome.
Prvoplasirani je danas u gostima remizirao i imao sam savrsenu priliku da se danasnjom pobjedom protiv sedmoplasiranog sastava lige kojeg sam u gostima razvalio 3-0 priblizim na samo jedan bod razlike. Trebalo je tako biti ali..nije.
Nazalost remizirali smo i dodatno si zakomplicirali situaciju. Imam tezak raspored i ovo danas se MORALO POBIJEDITI, nismo imali prava na kiks.
Sutra igramo u gostima veliki derbi protiv starog rivala i ako ne pobijedimo..pratnja ce se jos vise odvojiti, a vise necu imati ni najbolju gol razliku jer prvi igra protiv lika koji inace gubi i po 10-0 utakmice. Sve se urotilo protiv mene i jako tesko ce biti osvojiti naslov. Pa moji igraci ni uz premije ne mogu pobijediti 7 plasirani tim lige. Ponovno mi se bonusi nisu isplatili, no mora jednom krenuti pa ih necu micati..
Sutra namjerno necu pratiti mec pa da vidimo hoce li se sta promijeniti..
![]()
Ima još dosta da se igra ne gubi nadu. 3 boda je smešna razlika.
Ali mi nikako ne ide, a protiv glavnih konkurenata igram u gostima, plus sto zadnjih par kola necu biti online jer idem na jedan put, tako da kraj sezone necu ni vidjeti..zato sam htjeo stvoriti neku zalihu, no sipak..