Dan je bio prelijep, na stadionu kluba Slobodni Net okupio se maximalan broj gledatelja koji su cekali pocetak derbija protiv RSB-a, kluba koji je treci na ljestvici i kojem smo bjezali samo tri boda.

Sve je krenulo kako treba, imali smo znatan posjed lopte a u 15. minuti se ozljedio jedan protivnicki igrac i izgleda da nije podesio zamjenu pa smo imali igraca vise i tu prednost u prvom poluvremenu nismo uspjeli materijalizirati unatoc stalnom pritisku.

Vodeci pogodak dosao je u 62.minuti kada je zabio moj MC kojeg sam skupo platio a koji ne ispunjava svoja ocekivanja posto mu je u 25 utakmica ovo tek 4.gol, sve je islo bas kako treba da bude, a onda..vec u 64.minuti stize izjednacenje a pred kraj susreta sam primio jos 2 gola iz slobodnih udaraca. Da ne povjerujes...

Ovim porazom je mozda odluceno prvenstvo, sad za prvim zaostajem 3. boda, sa njim igram za koje kolo igram gostujucu utakmicu a i imam dosta tezak raspored, tako da smo ovim porazom mozda izgubili prvenstvo, mada je jos rano reci..no svakako jedan veoma razocaravajuci poraz koji nitko u upravi Slobodnog nije ocekivao.

Ljestvica sad izgleda ovako

Samo 2 sata kasnije morali smo igrati i prvu utakmicu cetvrtfinala Lige prvaka, posto nam moral zbog izgubljene prvenstvene utakmice bio los, odlucio sam da stavim premije u slucaju pobjede, i dobra vijest, prvi put nisam izgubio a da sam stavio premije

Bilo je 2-2, vodio sam 1-0 ali i gubio 2-2 tako da sam zadovoljan i vjerujem da cemo u uzvratu osigurati prolaz dalje..