Gde ovaj neaktivan da te izbaci...
Osveticu te, sutra igram protiv njega
Gde ovaj neaktivan da te izbaci...
Osveticu te, sutra igram protiv njega
Uzas jbt...od 5 sansi ni jedan gol covece,bas bzvz...i Sasa Matic bi dao makar 1...haos...
Sent from my LG-P760 using Tapatalk
...Izgleda da je danas bilo tesko svima,jos pitaju gde su ti zivci,prvo juce nemam signala celi dan,pokvarilo se ono kino,danas dosli da poprave,nesta struje,da poludis.i tek veceras sam pregledao desavanja,od cetiri utakmice samo jednu ispratio,sreca pa su sve pobede,do duse dve jedva,uz povredu najboljeg i crveni karton kapitena.od ovoga nek se samo pobede ponove...
opet remi u ligi prvaka a trebalo se da pobedi bar 4:0 neznam zast server tako namjesti no nema veze idemo dalje jos jedna je utakmica i odemo u osminu finala
...Posle ocajnickih pregovora,klub je konacno uspeo da dovede jednog igraca i odmah je bacen na teren,za razliku od kvaliteta,nije pokazao nista ali moramo ga pustiti da se adaptira.nadamo se da ce opravdati epitet velikog pojacanja...
pobjeda u ligi od 4:0 moglo je bit i 6 7 komada no dobro je 3 boda su tu i dalje smo 1 na tabeli sutra igramo 2 derbi protiv cetvrtog na ljestvici cezifc u 21:21
ljestvica nakon 9 kola
Pobjeda u ligi prvaka i sada imamo velike izglede da prodjemo dalje.
Pobjedom u zadnjem kolu cemo biti sigurno prvi, remijem sigurno drugi a mozda budemo drugi ako i izgubimo zbog bolje gol razlike, ali idemo na prvo mjesto iako igramo protiv trenutno prvog u skupini. Vidjet cemo, ali prolaz je blizu
Sigurna pobjeda u ligi na gostovanju
Sutra igramo protiv 8. na tabeli, ima jak tim, samo 3 ocjene je slabiji od mene no nesto mu ne ide ove sezone..posto nakon te utakmice imam dva velika derbija, pobjeda je veliki imperativ..
Last edited by Aleksandar Ilok; 03-19-2014 at 09:30 PM.