Večeras jedna od težih utakmica:
Bugarin je promenio vreme utakmice tako da će biti gužve
![]()
Večeras jedna od težih utakmica:
Bugarin je promenio vreme utakmice tako da će biti gužve
![]()
Da Shadow bas tako,kad pogledas unazad deset godina koji su igraci igrali u Dinamu,Zvezdi,Partizanu da su sad tu bili bi vrhunski timovi...ali opet slabe lige,manjak financija,prazni stadioni,mafija i da ne nabrajam dalje je dovelo do propasti naseg i vaseg nogometa
Last edited by Vedran Staklenac; 04-24-2014 at 11:32 AM.
Vidim neke nove face,pa dobro nam dosli...Pozzz Vedrane...
Jos malo pa Real igra 1/4 LS,a u ligi danas poraz i igramo toplo-hladno.U odnosu na protivnike puno zabijamo ali i primamo...
Razlog tome je sto oba golmana ne mogu vise od 5-ce da ih j....,a evo i primjera,kada zabijemo 3,prime 4 komada.
![]()
Shadow,veceras derbi sezone,ako pobedis bice Liga Sampiona sledece sezone...![]()
أرسلت من GT-I9300 الخاص بي باستخدام تاباتوك
Pobjeda u gostima protiv zadnjeg na tablici, jako vrijedna pobjeda jer je lik dosta jak i nemam pojma kako je tamo zavrsio..ali eto je. Vodili smo 2-0 i pred kraj primili jedan gol no uspjeli smo do kraja izdrzati
U 18.16 igram prvu cetvrtfinalnu utakmicu lige prvaka pa tko moze neka dodje da prati.
njegova formaci ja i moja,njegova je 4-4-2 a moja 4-3-3,na pocetku sezone sam ga pobjedio 3:1 u gostima a sad nemam AMC jer mi je banka ga uzela zbog minusa,nadam se da cu pobjedit iako je za 0.7Q jaci od mene
Aco znaci zamalo da pratim mec...usao sam pred kraj...![]()