Nakon dugih pregovora sa rukovodstvom fudblskog kluba Livepul odluili smo se da preuzmemo vođenje tog kluba.
Last edited by Shadow; 05-03-2014 at 06:37 PM.
Hvala hvala nadam se boljoj igri
Au brate pa odkud toliko tokencica ?
NK Kosavin
Rodilo rodilo
Ima se, moze se :-)
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Evo izdvojiti cu malo vremena da podjelim s vama cijelokupne dojmove o ovoj sezoni.
LIGA
Krenuli smo sa pobjedom nad Ahmed FC koji je zavrsio drugi. 1-0
Drugo kolo, pobjeda. A onda, trece kolo gubimo 1-3 kod kuce protiv Chi Stara.
Dalje, sve pobjede do 11. kola u kojem remiziramo kod kuce protiv Denis FC.
Onda dva kola pobjede. Na redu je bila utakmica protiv Ahmed FC. Izgubili smo 2-0.
U klubu je nastala svadja, koja je za dva kola rezultirala jos jednom izgubljenom utakmicu protiv Chi Stara. Bilo je 5-2.
Tek onda nastala je erupcija, malo je falilo do ostavke, ali ipak smo nastavili kao drugoplasirani.
Cekali smo kiks Ahmed FCa i docekali smo ga. Nismo vise kiksali i pokazali smo se kao vrlo iskusnan i smiren klub.
Na kraju zavrsavamo prvi i osvajamo titulu u drugom poluvremenu zadnjeg kola.
LIGA PRVAKA
Krenuli smo lose. Odigrali smo 2-2 u gostima sa na papiru dosta slabijim klubom.
I onda druga potresna utakmica.
To nas je naravno dotuklo i u slijedecoj utakmici gubimo protiv Mikail Koyü 3-0.
A onda uzvrat.
Peta runda, Mikail Koyü je kiksao kao sto smo i zeljeli,a nama pobjeda nad Jason FC 2-0.
Ali nije bio dovoljan jedan kiks, trebao nam je jos jedan. Nazalost nismo ga dobili. Utakmicu su odigrali prije nase i mi smo u zadnju rundu usli hladne glave, pomalo razocarani, ali borili smo se u gostima i pobijedili 3-5.
Dakle bio sam razocaran, ali isto tako i zadovoljan borbom.
KUP
Ispali smo u pretkolu sa ukupno 7-1.
NAJVAZNIJI DETALJI SEZONE
Ricardo Valdez obiljezio je ovu sezonu. Najbolji je strijelac i igrac kluba. A najbolji je strijelac i lige.
Na moje inzistiranje Ricardo Valdez ce ostati do kraja svoje karijere u Chelseau, tocnije jos jednu sezonu.
A evo i te sampionske ekipe. Unatoc ovoj dosta losoj formaciji osvojili smo titulu.
Golgeterski ucinak nasa 4 napadaca ove sezone
Jimmy Cedeno - UTAKMICA 26, GOLOVA 14(liga),UTAKMICA 6, GOLOVA 3(liga prvaka)
Tobias Clarner - UTAKMICA 12, GOLOVA 7(liga)
Juan Carlos Guerra - UTAKMICA 18, GOLOVA 9(liga), UTAKMICA 3, GOLOVA 2(liga prvaka)
Abdussalam Mogammed Bazelya - UTAKMICA 24, GOLOVA 8(liga), UTAKMICA 6, GOLOVA 3(liga prvaka)
Ukupni ucinak - 38(liga), 8(liga prvaka)
Sam Ricardo Valdez ima 21, ali ja sam zadovoljan.
Eto i par zanimljivih podataka.
Last edited by Volf; 05-03-2014 at 07:18 PM.
NK Kosavin