Page 79 of 138 FirstFirst ... 2969777879808189129 ... LastLast
Results 781 to 790 of 1399
Like Tree3209Likes

Thread: Sezona 53. - 04.Maj - Kako Vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Dreamer BojanTE's Avatar
    Sutrasnja utakmica : Moj sastav -
    Njegov sastav :

Prosecan kvalitet i vrednost ekipe :

I jel ovo nije dosta za jednu pobedu sa ajde i 2 gola razlike? Pa vidljiv je kvalitet..

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by BojanTE View Post
    Sutrasnja utakmica : Moj sastav -
    Njegov sastav :

Prosecan kvalitet i vrednost ekipe :

I jel ovo nije dosta za jednu pobedu sa ajde i 2 gola razlike? Pa vidljiv je kvalitet..
    Pa to sica, moze da te odvali lagano 5:0 .Poceli su opasno da nas miniraju, mnogo povreda, cudni rezultati ...

Idemoooooo Macvaaaaa
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Dreamer BojanTE's Avatar
    Slao sam poruku supportu sada zbog toga.Ma mamicu im ja samo me nerviraju i pare uzimaju,

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by BojanTE View Post
    Slao sam poruku supportu sada zbog toga.Ma mamicu im ja samo me nerviraju i pare uzimaju,
    Tako ti je to sa njima

Idemoooooo Macvaaaaa

Newbie Rossonero's Avatar
    veoma gusto
    Sezona 53. - 04.Maj - Kako Vam ide?-izrezak.jpg

Apprentice Baresi's Avatar
    E sada stvarno...ajde sve,i porazi,i povrede...ali pazite sledeću situaciju,jutros oko 5 h idem na spavanje,i ajde da pogledam TE da vidim jeli ima nešto na aukcijama...uđem,masa odličnih igrača,ponudim za 2,golmana 39q 26 godina,igra u nekom nordeusovom timu i napadač 19 godina 39q...i apsolutno sam siguran da sam ponudio i potrošio 2 tokena,budući da sam imao prije ponude 3 tokena,pisalo je da mi je ostao još jedan token,ali pazi stvar,ponudim i kažem neka bude kako bude,ili ću dobiti ili izgubiti..jutros se probudim i nisam doveo nijednog igrača,jedan token mi je vraćen,a jedan je zalutao u nekom vremenskom prostoru na neki neobjašnjiv način. Je li može to neko da mi obijasni ili da pišem supportu da im obijasnim par stvari

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by Baresi View Post
    E sada stvarno...ajde sve,i porazi,i povrede...ali pazite sledeću situaciju,jutros oko 5 h idem na spavanje,i ajde da pogledam TE da vidim jeli ima nešto na aukcijama...uđem,masa odličnih igrača,ponudim za 2,golmana 39q 26 godina,igra u nekom nordeusovom timu i napadač 19 godina 39q...i apsolutno sam siguran da sam ponudio i potrošio 2 tokena,budući da sam imao prije ponude 3 tokena,pisalo je da mi je ostao još jedan token,ali pazi stvar,ponudim i kažem neka bude kako bude,ili ću dobiti ili izgubiti..jutros se probudim i nisam doveo nijednog igrača,jedan token mi je vraćen,a jedan je zalutao u nekom vremenskom prostoru na neki neobjašnjiv način. Je li može to neko da mi obijasni ili da pišem supportu da im obijasnim par stvari
    Jesi li siguran da si bidovao oba igraca?A ovog jednog igraca je bidovao neko posle tebe i izgubio si ga

Idemoooooo Macvaaaaa

Quote Originally Posted by Macva FC View Post
    Jesi li siguran da si bidovao oba igraca?A ovog jednog igraca je bidovao neko posle tebe i izgubio si ga

Idemoooooo Macvaaaaa
    Ma de nisam brate,pa napisao sam...kad sam krenuo da spavam ostao mi još 1 token bio...imao 3 prije toga...i kad se probudim ono 2 tokena i nijedan igrač,shvatio bih ja da sam imao 1 token i nijednog igrača,eto neko je bidovao posle mene,ali vrate mi token,pa to niđe nema.

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by Baresi View Post
    Ma de nisam brate,pa napisao sam...kad sam krenuo da spavam ostao mi još 1 token bio...imao 3 prije toga...i kad se probudim ono 2 tokena i nijedan igrač,shvatio bih ja da sam imao 1 token i nijednog igrača,eto neko je bidovao posle mene,ali vrate mi token,pa to niđe nema.
    Jbg :-)

Idemoooooo Macvaaaaa

Quote Originally Posted by Macva FC View Post
    Jbg :-)

Idemoooooo Macvaaaaa
    Ne bi mi ništa čudno bilo,da nisam naveče gledao kako kradu tokene na aukcije,kako povlače igrače sa aukcija...i najjače što je bilo,oko 2 h ja idem da vidim koga ima na aukciji i čekiram one sa 5 zvezdica,vidim gošu,36min do kraja,ja pređem preko njega da ponudim,on se samo zatamni nešto i nestane,ne možeš da klikneš na njega...