Sutrasnja utakmica : Moj sastav -
Njegov sastav :
Prosecan kvalitet i vrednost ekipe :
I jel ovo nije dosta za jednu pobedu sa ajde i 2 gola razlike? Pa vidljiv je kvalitet..
Sutrasnja utakmica : Moj sastav -
Njegov sastav :
Prosecan kvalitet i vrednost ekipe :
I jel ovo nije dosta za jednu pobedu sa ajde i 2 gola razlike? Pa vidljiv je kvalitet..
Slao sam poruku supportu sada zbog toga.Ma mamicu im ja samo me nerviraju i pare uzimaju,
E sada stvarno...ajde sve,i porazi,i povrede...ali pazite sledeću situaciju,jutros oko 5 h idem na spavanje,i ajde da pogledam TE da vidim jeli ima nešto na aukcijama...uđem,masa odličnih igrača,ponudim za 2,golmana 39q 26 godina,igra u nekom nordeusovom timu i napadač 19 godina 39q...i apsolutno sam siguran da sam ponudio i potrošio 2 tokena,budući da sam imao prije ponude 3 tokena,pisalo je da mi je ostao još jedan token,ali pazi stvar,ponudim i kažem neka bude kako bude,ili ću dobiti ili izgubiti..jutros se probudim i nisam doveo nijednog igrača,jedan token mi je vraćen,a jedan je zalutao u nekom vremenskom prostoru na neki neobjašnjiv način. Je li može to neko da mi obijasni ili da pišem supportu da im obijasnim par stvari
Ma de nisam brate,pa napisao sam...kad sam krenuo da spavam ostao mi još 1 token bio...imao 3 prije toga...i kad se probudim ono 2 tokena i nijedan igrač,shvatio bih ja da sam imao 1 token i nijednog igrača,eto neko je bidovao posle mene,ali vrate mi token,pa to niđe nema.
Ne bi mi ništa čudno bilo,da nisam naveče gledao kako kradu tokene na aukcije,kako povlače igrače sa aukcija...i najjače što je bilo,oko 2 h ja idem da vidim koga ima na aukciji i čekiram one sa 5 zvezdica,vidim gošu,36min do kraja,ja pređem preko njega da ponudim,on se samo zatamni nešto i nestane,ne možeš da klikneš na njega...