Originally Posted by Mr BlackMan evo sad gledam....tvo tim je odlican... samo postoji problem, oni su svi za mene skaut! da li neko moze da odgovori: mogu li da uzmem od prijatelja igraca od 6 zvezdica? evo, mogu li ikog od njegovih igraca da kupim? Sa drugog profila mozes ovaj je mnogo jak :-) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Originally Posted by Misa Omaleni Gajic Sa drugog profila mozes ovaj je mnogo jak :-) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk aa pa sto odma ne kazes koji ti je drugi profil? ja taj drugi profil nemam u prijateljima
FC Real United
Originally Posted by Mr BlackMan aa pa sto odma ne kazes koji ti je drugi profil? ja taj drugi profil nemam u prijateljima Sada cu ti poslati zahtev sa 2 profila Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Originally Posted by Mr BlackMan aa pa sto odma ne kazes koji ti je drugi profil? ja taj drugi profil nemam u prijateljima Jel te zanimaju igraci da dzabe ne ulazim Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Originally Posted by Misa Omaleni Gajic Jel te zanimaju igraci da dzabe ne ulazim Sent from my GT-I9100 using Tapatalk ma zanimajuuu......ulazii
Originally Posted by Mr BlackMan ma zanimajuuu......ulazii Javi kada posaljes minimalnu ponudu Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Forum Rules