u kupu sve stari znalci, bice pretesko ove sezone, ls nasa grupa ok ovo ostalo ubi boze...
u kupu sve stari znalci, bice pretesko ove sezone, ls nasa grupa ok ovo ostalo ubi boze...
Milance, evo moje LS
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Ahahahahaha..krah u kupu od jačeg protivnika..
Ali ipak otključali smo novo dostignuće ..
Puno srece svima u novoj sezoni
Imam najbolju transfer listu, ma pojacanja ima da prste sa svih strana
Btw u kupu sam dobio jaceg za 2 q od mene, bit ce i tu veselo..
znaci kup mi je nemoguc, kanda sam jedini lvl3, svi ostali makar 4, video sam i par lvl 6, strasno, mislim da ce biti nemoguce osvojiti kup ove godine uz ovakve protivnike, cak i prolaz u dalje kolo ce biti tesko izvesti, tuga
LS ce u grupi biti laganini, koliko sam video na brzaka i u drugim grupama kvalitet timova je dosta nizi od naseg pa ne verujem da ce biti problema da se plasiramo do zavrsnice a onda kako se zalomi
ligu jos nemamo pa se mozemo samo nadati da bude u vidu LS i nikako u vidu kup
iskreno zreb za kup me razocarao, jednostavno je prejak raspored, na ulasku u sezonu q tima je bio oko 28, sada smo 34,9 posto smo otpustili sve one sa 3 zvezdice koje smo doveli da snizimo kvalitet tima, doveli smo 4 nova skauta, stavili smo 2 igraca na transfer listu i kada se oslobode ta 2 mesta dovodimo jos minimalno 2 skauta, ali ce ovo za kup biti nedovoljno, bice nategnuto i u ovoj prvoj utakmici, bas tezak zreb
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Srećno u novim pohodima ljudi.
Vidjećemo kako će biti, evo sad se bacam u sređivanje. Što se tiče LŠ i kupa moglo je bolje, ali jbg.
ja sam u soku gledajuci timove u kupu, znaci nema lvl3, kao da sam jedini tog nivoa, koja glupost od timova, pa nisu mi dali sansu da uradim nesto, o nordeus nordeus
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
O Zoki,Zoki...vidi se da si nov u svemu ovome...
Ne gleda se koji se level,nego kvalitet tima...
Zamisli tog lika koji ima krs ekipu a istog je kvaliteta kao ti,sem sto on moze da kupi ekipu od 8* a ti samo 5*.. .tako da sam ja za 30 sezona osvojio samo 1 Kup...toliko na tu temu...zaboravi na Kup do daljnjeg..
Ljudi moji ovi nas jebu u zdrav mozak :-) TL je ocajna ali fora je su igraci koji su nam do sada bili dostupni odmah da ih kupimo, sada budu na 5 min, to mislim na one koji su pra skilova do skauta. Ja danas stavim dva igraca, cisto bez veze da probam da ih prodam i to kvaliteta 171 i 172 i sta se desi :-))) njih prodam iz prve a ove od 164 i 169 samo 2 od 6. Haossss
Milane, jesi li kupio sta danas