BTW igram u 15.58 pa tko moze neka naidje
BTW igram u 15.58 pa tko moze neka naidje
ko nam to prodaje petra pana
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Puko 1-3 na domacem terenu sa proslosezonskim timom , ko zna uz neko pojacanje moze se sutra svasta dogoditi!
WE BELIEVE
Sinisa,totalna letnja rasprodaja...
Protivnik u prvom kolu kupa solidan.
Zreb za ligu sampiona nije los.
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Pozdrav svima i sretno u ovoj sezoni
Neznam odakle prvo da pocnem...od pojacanja danas nista,opet stari problem,Ivan ujutro vidi botice i kupi ih za koji T-en;a ja ne
Razlog tome je sigurno sto sam sinoc usao prije zatvaranja servera kako bi Ivana sklonio iz prijatelja(po dogovoru) jer nam je konkurencija ionako prejaka...No dobro,bice ih valjda slj.dana...
Poslije duple krune prosle sezone,ove se nemamo cemu nadati,a evo i zasto...
U kupu sve "prsti" od zvjezdica,ima timova sa najviseg nivoa lige(24 lvl) na serveru-koji su veci za 2 nivoa od nas...evo jednog od najboljih,koji je danas utrpao timu,mozda malo manje kvalitete od nas,cak 9 komada.
Dakle,pisi propalo
U LS,sve timovi podjednake kvalitete,a u grupi nam dali "Mickas FC" kog smo prosle sezone izbacili u 1/2,bit ce veselo...
Cekamo jos ligu za 2 dana,pa cemo vidjeti kako stojimo i sta sa ovim timom,praviti od njih ponovo svjetsku klasu il igrati opusteno-laganini
Da nisu oni namjerno promijenili TL konfiguraciju tako da ne mozemo odjednom vidjeti 20 igraca sa 5 zvjezdica, vec svakih 10 min dobijemo 5-6 igraca kojima istice vrijeme i da mi moramo brzo reagirati..sad je to jedan decko napisao i ima mi smisla