Aco ako mislis na mene,to mi je vec stari problem i nije prvi put.Ivan i ja smo isti server,isti nivo i on ujutro vidi dosta botica a ja ne...Jedino objasnjenje za to je ako udjes prije zatvaranja servera nakratko i onda kad ga otvore ujutro nemas kompletnu TL...A to kod tebe da izbacuju samo po nekoliko igraca kojima zavrsava runda za 5-6 min.stvarno neznam sta je...
Ne ne mislim na tebe, vec na Asmira...dakle i meni njemu i jos mnogima je isto, dakle imas u ponudi sve igrace osim onih sa 5 zvjezdica, oni se pojave svakih sat vremena (bar meni) i bude ih 5, 6 s tim da recimo prvi u ponudi istice mu za 20 sekundi, to ne stignes ni prouciti igraca kako treba, nemam rijeci jednostavno. Momir Aradjan nema na listi cak ni igrace sa 4 zvijezde
Mozda to sto Asmir kaze ima neke logike, jer sad svi cekaju i onda nahrle na tog jednog igraca, aukcije su pune i trosi se vise tokena
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Tesko izborena pobjeda u kupu, imali smo nekoliko cistih situacija no igraci jos nisu namjestili kako treba svoje nisanske sprave, sutra oprezno ali nadam se da prolazimo dalje.
Nova garnitura
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Aco, ja se izvinjavam sto nisam dosao, ali morao sam nesto obavit i zaboravio sam..
NK Kosavin
U kupu sad ustajem vidim pobjeda u gostima 5:0,znači prvo kolo smo prošli,idemo da ga osvojimo ove sezone.
Što se prošle sezone tiče osvojili smo 2 mjesto u lš i prvo mjesto u ligi
I novi komplet za novu sezonu,hteli smo jedan drugi,ali smo se ispalili kod kupovine dresa...opet naglašavam ako ima neko crveno-zeleni neki dres da mi pošalje kupujem mu u prodavnici bilo koji drugi samo da nije od ovih oficijalnih
Za sada nema dovođenja pojačanja,imamo samo 12 tokena,noćas ćemo ostati malo duže i nadam se skinuti tokena pa se sjutra bacamo u kupovinu...
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО