Da nisu oni namjerno promijenili TL konfiguraciju tako da ne mozemo odjednom vidjeti 20 igraca sa 5 zvjezdica, vec svakih 10 min dobijemo 5-6 igraca kojima istice vrijeme i da mi moramo brzo reagirati..sad je to jedan decko napisao i ima mi smisla
Da nisu oni namjerno promijenili TL konfiguraciju tako da ne mozemo odjednom vidjeti 20 igraca sa 5 zvjezdica, vec svakih 10 min dobijemo 5-6 igraca kojima istice vrijeme i da mi moramo brzo reagirati..sad je to jedan decko napisao i ima mi smisla
Aco ako mislis na mene,to mi je vec stari problem i nije prvi put.Ivan i ja smo isti server,isti nivo i on ujutro vidi dosta botica a ja ne...Jedino objasnjenje za to je ako udjes prije zatvaranja servera nakratko i onda kad ga otvore ujutro nemas kompletnu TL...A to kod tebe da izbacuju samo po nekoliko igraca kojima zavrsava runda za 5-6 min.stvarno neznam sta je...
Ne ne mislim na tebe, vec na Asmira...dakle i meni njemu i jos mnogima je isto, dakle imas u ponudi sve igrace osim onih sa 5 zvjezdica, oni se pojave svakih sat vremena (bar meni) i bude ih 5, 6 s tim da recimo prvi u ponudi istice mu za 20 sekundi, to ne stignes ni prouciti igraca kako treba, nemam rijeci jednostavno. Momir Aradjan nema na listi cak ni igrace sa 4 zvijezde
Mozda to sto Asmir kaze ima neke logike, jer sad svi cekaju i onda nahrle na tog jednog igraca, aukcije su pune i trosi se vise tokena