nikako mi se nije potrefila skaut lista, nikako da izbaci neko kvalitetnije pojacanje.
posle prve odigrane utakmice na kojoj je blistao, moj novi ST je potpuno podbacio na sledece 2 utakmice, 0 asistencija i 0 golova, jednostavno nismo to ocekivali od njega, c c c
kasnije u toku dana se igra prva utakmica LS i ako ne uradi nista i na toj utakmici dobija crveni i leti iz kluba, iako je najvece i najskuplje pojacanje u istoriji kluba, nema opravdanja za lose igre
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Treca utakmica, treca pobjeda. Otvorili smo i Ligu prvaka dobro.
Veceras u ligi igramo jako tesku utakmicu protiv jednakog po kvaliteti.
U Kupu smo izvukli slabijeg protivnika i nadamo se prolazu u treci krug, napokon!
NK Kosavin
Sinoć oko ponoći,uprava kluba je napravila još jedan odličan potez i dovela još jedno pojačanje,nosioca tima nadamo se ove sezone. Opet,samo 2 tokena.
U ligi šampiona prva pobjeda,protiv najjačeg protivnika u grupi.
Liga onako,više slaba nego jaka,jedini koji po mom mišljenju može da nam parira je Old Lady naš prijatelj...mada biće tu još 1-2 iznenađenja koje nam random priredi svake sezone.
Današnji protivnik u ligi,vrlo aktivan izgleda...
A u kupu smo izvukli jakog protivnika,level veći od nas,ali idemo bez straha.
![]()
Ponovno kao i u kupu, vratili smo nakon sto smo gubili, i pobijedili sa 2-1. Briljirao je Sinisa Patkovic koji je izjednacio te je proglasen igracem utakmice. Nasi izvori nam javljaju, da Vasic stize veceras ili najkasnije sutra u nas klub.
![]()
Ban mi je istekao. Ovim putem se izvinjavam svima koje sam uvredio pre 7 dana i one koje nisam uvredio i obecavam da takvih ispada vise nece biti.
Da se vratimo na igru.
Sezona je uspesno pocela u kupu pobedom u prvom mecu sa 3:1, u drugom sa 1:2. Prolaz dalje i neaktivan protivnik u drugoj fazi.
U ligi sam opet sa Volfom u ligi :-) Gde on slovi za najveceg favorita, a ja iza njega, mada bice gusto..
Liga Sampiona grupa gde su 2 tima pored mene aktivna, a jedan neaktivan, znaci 3 tima ce se boriti za prolaz dalje.
Kombinacija je sledeca. Ali cemo u toku sezone uzeti i drugi dres Portugala (beli)
Ko moze neka dodje u 16:37 da me podrzi u mecu Lige Sampiona :-)
ako je stao na put lopte ne znači da ju je izbio to se meni dešava često