Osecam da ce me izbaciti red star iz Kupa posto ja ne pamtim kad sam pobedio ekipu slicnog kvaliteta...mada na papiru sam jaci ali od RANDOMA nema jaceg...
Osecam da ce me izbaciti red star iz Kupa posto ja ne pamtim kad sam pobedio ekipu slicnog kvaliteta...mada na papiru sam jaci ali od RANDOMA nema jaceg...
Kao i u prvom kolu kupa, u drugome igramo sa veoma jakim timom, neznatno slabijim od nas.
U ligi smo drugi po jacini, prvi je za skoro 3q jaci od nas i zove se naravno..Crvena Zvezda. U ligi nam je i tim kojem smo prodali dva igraca. Bit ce ovo zanimljivo prvenstvo.
Pobjeda u prvom kolu lige prvaka i to protiv najozbiljnijeg protivnika u grupi, drugi su osjetno slabiji.
krasno je pocelo u ligi sampiona i odma mi nastimaju prvi poraz nek se gone u krasnu stvar igramo doma izgubimo 0:2 igra je u raspadanju
statistike 52:48 posjed
tabela
Pobeda u LS, lepo smo krenuli :-)
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Last edited by Luka Vujovic; 07-01-2014 at 12:15 PM.
U kupu dvije uvjerljive pobjede a zatim liga potpuni kaos igrali smo protiv slabijeg i izgubili
prvi put u istorji FC Ruma Hammer nije na prvom mestu u ligi, posle pobede od 0-4 na drugom smo mestu jer prvoplasirani ima +7
ali neka, doci ce nam na penal pre ili kasnije
Last edited by zokiruma; 07-01-2014 at 01:47 PM.
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)