Pobjeda u uzvratu Kupa s 3-0. Prolazimo u treci krug.
Pobjeda u uzvratu Kupa s 3-0. Prolazimo u treci krug.
NK Kosavin
pobjeda jutros u gostima pobjedili smo jaskuk united 0:6 i tako smo 2 na tabeli jer je ovaj slab izgubio 2 boda samo za vodecim.jos veceras liga sampiona doma igramo protiv fc acab gdje moramo pobjedit zelimo li dalje ic
statistike
tabela 5 kolo
Remi u 3 kolu Lige prvaka, nije bilo pogodaka. Zadovoljni smo ovim rezultatom jer smo igrali u kombiniranom sastavu a i dalje smo na 1.mjestu u skupini.
Evo,nakon što su prethodnih nekoliko sezona vas zajebavali sa randomom i kojekakvim nerealnim situacijama,malo su počeli mene ove sezone... Znate šta je bilo u kupu,ajde,nije bitno to,ostavimo na stranu,danas od slabijeg protivnika sam izgubio u ligi šampiona,nije što sam izgubio,nego moji nisu iz 15 šuteva uspjeli da šutiraju normalno,kao da su im noge ostale negde drugo,samo 3 šuta u okvir gola...naravno ni jedan gol...da ne dužim,evo slike...
evo kupujem ovog igraca specijalnost mu je jedan na jedan
To je to za danas...
U ligi malo normalnije,pobjeda protiv ilegalne postave 5:0...jedina loša stvar još jedna mutava povreda...11 ove sezone,i stvarno ne znam šta više da radim...momak se prije 2 dana povrijedio bio na 7 dana ja mu koferčićima maknem,danas se opet povrijedi na 3-4 dana....