Realno
I sto je jos gore,najslabiji igrac na terenu,M.Molina,nam je zabio u 86 min...
Realno
I sto je jos gore,najslabiji igrac na terenu,M.Molina,nam je zabio u 86 min...
Kakav je ovaj Nordeus.Igram protiv 2 na tabeli i tokom cele utakmice ja vise napadam i ima vise sansi,ali on iz 5 suteva(3 kornera,2 slobodna udarca)DAJE 5 GOLOVA,a ja iz 13 suteva 4 GOLA.E sada ako ovo nije kradja onda stvarno treba odustati od igrice i sve oterati u 3 pm
Sta ces, nemoguce se desava. Evo kod mene ovog lika niko ne moze da pobedi, i prvi je, a imam duplo jaci tim od njegovog.
Danasnja utakmica lagana pobeda, i dalje 3 boda zaostatka za vodecim. Sutra i preksutra 2 derbija u Ligi sa 5. pa sa 4. u Ligi.
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Zoki obori kvalitet tima na kraju sezone,to ti donosi lakše protivnike u kupu...
Danas konačno pobjeda u ligi protiv bota 8:0...hvala podršci...evo samo jedna slika,smor mi da kačim ostale...
danas doma pobjeda protiv njemca tog koji je bio 4 na tabeli a saikaew ga nije mogo pobjedit tg bohmenkirch a mi smo ga isprasili sa 7 komada pobjedili smo 7:1 jedino zal ostaje sta smo 1 gol primili nakon dugo vremena bez primljenog gola u 74 min nam je zabio kad je bilo sve gotovo vec ali nema veze idemo dalje glavno da zabijamo ko na traci i redamo pobjede u ligi i drzimo 1 mjesto i bjezimo 2 boda dok 3 na tabeli bjezimo 4 boda itd
statistike
tabela 10 kolo
danas je bilo 2:2 u gostima u Ligi
2. smo na tabeli
jbg ne stizem neki duzi izvestaj, sta cu...
FC Real United