Pa đe ste vi ljudi?
šta se radi...vidim nekima ide lijepo,drugima i ne baš...
Prenatrpan sam poslom,jedva i to stižem pa vam se rijetko javljam,sjutra akobogda idemo na more a posle toga je opušteno io vraćamo se aktivno i igrici i forumu.
Pa đe ste vi ljudi?
šta se radi...vidim nekima ide lijepo,drugima i ne baš...
Prenatrpan sam poslom,jedva i to stižem pa vam se rijetko javljam,sjutra akobogda idemo na more a posle toga je opušteno io vraćamo se aktivno i igrici i forumu.
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Sve frustracije zbog jucerasnjeg poraza iskalili smo na danasnjem protivniku.
Hasanpour je zabio cak 4 gola, a Vasic je opet bio strijelac i vjerovatno je ugrabio startnu poziciju u timu. Patkovic nam je usao u krizu..nadamo se da ce sto prije izadji iz nje, jer je jedini normalan MC kojeg imamo.
Prosli smo u kupu I ostvarili najveci uspeh kluba u tom takmicenju.
Danas je odigrana jedna jako teska utakmica u ligi, protivnik je nesto malo slabiji od nas i u slucaju poraza ili remija gotovo sigurno bi izgubili prvu poziciju, ipak uspjeli smo postici jedan pogodak tako da se i dalje drzimo na 1. mjestu.
Laka utakmica danas i laka pobeda, ali sutra je ono za sta se pripremamo polovinu sezone, od kako smo doziveli jedini poraz u Ligi, sutrasnji dan ce odluciti pobednika Lige mnogo ranije pre kraja, pobeda je imperativ u derbiju protiv 1. na tabeli jer nista drugo ne dolazi u obzir. On je tacno 3 boda ispred nas, a niko drugi ne moze pobediti ni mene ni njega. Obojica pratimo utakmice, a sutra sam jo gostujuci tim. Kasnije igramo utakmicu u LS, a ono sto raduje pred derbi su, konacno!, 2 gola Arie van der Doelena, naseg jedinog napadaca u 1. postavi.
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC