pobeda u LS od 5-1 na svom terenu, prekosutra revans ali smatramo da smo prosli dalje u LS i tako smo ponovili proslogodisnji uspeh plasiranja u polufinale LS. ova sezona je losija od prosle zbog kupa ali ako osvojimo LS onda cemo biti zadovoljni, pogotovo sto su ove sezoni drugaciji trofeji
veceras se igra jos utakmica lige, ocekujemo pobedu i da zadrzimo +7 u odnosu na tim na 2. mestu , mislim da ce i taj tim imati sve pobede do kraja sezone te ce nam najvazniji mec biti za par kola kada budemo igrali izmedju sebe.
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Nereseno u 1. utakmici 1/4 finala LS, igrali smo kod kuce, ali pored mnogo sansi i 8 suteva ka golu, dok on nije imao nijedan u 2. poluvremenu, nismo uspeli da ostvarimo veci uspeh od toga, kojim nikako nismo zadovoljni.
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
Ja ne razumem one referale.Prvo imam ono za medijski savetnik popunjeno 24/32,a kada udjem pise mi da mi jedan prijatelj ima 23,drugi 17,treci 5 i tako dalje.Drugo,ono za Poslovnu skolu tj.za transfere mi pise da imam 7/10 a jedna prijatelj mi ima 7,drugi 4 i treci 4.Ako neko moze da mi objasni,da se vise ne mucim da ulazim na svakojake profile
Ja ne razumem one referale.Prvo imam ono za medijski savetnik popunjeno 24/32,a kada udjem pise mi da mi jedan prijatelj ima 23,drugi 17,treci 5 i tako dalje.Drugo,ono za Poslovnu skolu tj.za transfere mi pise da imam 7/10 a jedna prijatelj mi ima 7,drugi 4 i treci 4.Ako neko moze da mi objasni,da se vise ne mucim da ulazim na svakojake profile,jer ipak je to veliki broj tokena
vise nenormalno ovo sranje u derbiju izgubim i dozivim 1 poraz od ostrave fc 1:0 a posjed mi je 63:37 za mene pa daj jos sam i jaci od njega ja sam 150 on 145 dokle vise ide ovo sranje sramota jest da smo ostali 1 na tabeli ali ovo je ziva katastrofa a imam bolji tim od njega nek ide sve ljepo u nesto i to iz duplog kornera izgubim nek ukinu taj dupli korner to je bzvz to u realnom fudbalu nema
evo statistike
evo bolji tim imam od njega sramota
a evo sad tabele zbog glupog poraza 17 kolo 1 bod umjesto da smo pobjedili i vratili plus 4 oni nastimaju poraz
Ovde gledano i nemas nesto mnogo bolji tim od njega,osim sto si imao veci posed(sto nije merilo)i veci broj suteva u gol,ostalo je bilo izjednaceno ili bolje za njega.Tako da je ovo sasvim cista pobeda,nzm sto se nerviras