treba ti to samo jedan dobit a ne svi ukupno
treba ti to samo jedan dobit a ne svi ukupno
vise nenormalno ovo sranje u derbiju izgubim i dozivim 1 poraz od ostrave fc 1:0 a posjed mi je 63:37 za mene pa daj jos sam i jaci od njega ja sam 150 on 145 dokle vise ide ovo sranje sramota jest da smo ostali 1 na tabeli ali ovo je ziva katastrofa a imam bolji tim od njega nek ide sve ljepo u nesto i to iz duplog kornera izgubim nek ukinu taj dupli korner to je bzvz to u realnom fudbalu nema
evo statistike
evo bolji tim imam od njega sramota
a evo sad tabele zbog glupog poraza 17 kolo 1 bod umjesto da smo pobjedili i vratili plus 4 oni nastimaju poraz
![]()
Ovde gledano i nemas nesto mnogo bolji tim od njega,osim sto si imao veci posed(sto nije merilo)i veci broj suteva u gol,ostalo je bilo izjednaceno ili bolje za njega.Tako da je ovo sasvim cista pobeda,nzm sto se nerviras
U ligi se polako uzdižemo pa se nadamo jednom od prva četiri mesta,ali su svi izjednačeni pa se može desiti i 10 da budemo
A u LŠ je pola posla već odradjeno pa se nadamo prolasku u polufinale
![]()
Javi se Pricopu Catalinu na facebook, on ti razmjenjuje takve dresove za neke sa SP, idi na moju temu pa vidi sta sam sa njim sve uzeo, doduse vise ih nema kao prije jer se i sa drugima razmjenjuje no sigurno ce nesto jos biti za tebe a mozda dobijes i vise dresova, meni je za jedan grb poslao 4 dresa
u 21.21 igram ligu prvaka pa tko moze neka dodje
I dalje smo prviiii
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
.....
Idemo Mačvaaaaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Ma ovo nije normalno, totalni random.
Imao posjed, 15 posto, i od 8 minute igraca vise..ja jednostavno ne vjerujem
![]()