a ovo je danasnja sramota igre trebo ga je oderat 6 7 komada najmanje a igrali 2:2
![]()
a ovo je danasnja sramota igre trebo ga je oderat 6 7 komada najmanje a igrali 2:2
![]()
![]()
Idemo Mačvaaaaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Pobjeda u ligi
Treceplasirani je kiksao pa smo se malo odvojili no ovaj Halifa Abad nam stalno pusu za vratom, danas su pobijedili jaku Crvenu Zvezdu i na samo bod su zaostatka.
![]()
OK, ja ne mogu da vjerujem, sta da kazem sad nakon ovog nego da se prvo dobro nasmijem..cek sad cu..HHAHAHAHAHAHAHHAH
Dakle neki dan sam igrao Ligu prvaka, domacu utakmicu..i izgubio sa 5-1, time da sam 4 gola primio sa igracem vise. Za danasnju uzvratnu utakmicu sam postavio taktiku, sve u napad, bez bonusa, reko ajde da se barem dostojno oprostim i nesto zaradim, nisam bio ni aktivan jer je subota kad volim duze spavati..i imam sta vidjeti kad sam dosao..pobijedio sam 5-1 prosao dalje na penale..
Ovo je nas najveci preokret u povijesti
Briljirao je Patkovic, bas u pravome trenutku jer vec neko vrijeme opada u formi no danas je zabio dva gola iz igre i jedan iz penala.
![]()
Moze neko da mi kaze zasto igrac od 18 godina dobija +24 po utakmici + je bio igrac utakmice sa ocenom 9 ? Screenshot by Lightshot