a ovo je danasnja sramota igre trebo ga je oderat 6 7 komada najmanje a igrali 2:2
a ovo je danasnja sramota igre trebo ga je oderat 6 7 komada najmanje a igrali 2:2
Idemo Mačvaaaaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Pobjeda u ligi
Treceplasirani je kiksao pa smo se malo odvojili no ovaj Halifa Abad nam stalno pusu za vratom, danas su pobijedili jaku Crvenu Zvezdu i na samo bod su zaostatka.
OK, ja ne mogu da vjerujem, sta da kazem sad nakon ovog nego da se prvo dobro nasmijem..cek sad cu..HHAHAHAHAHAHAHHAH
Dakle neki dan sam igrao Ligu prvaka, domacu utakmicu..i izgubio sa 5-1, time da sam 4 gola primio sa igracem vise. Za danasnju uzvratnu utakmicu sam postavio taktiku, sve u napad, bez bonusa, reko ajde da se barem dostojno oprostim i nesto zaradim, nisam bio ni aktivan jer je subota kad volim duze spavati..i imam sta vidjeti kad sam dosao..pobijedio sam 5-1 prosao dalje na penale..
Ovo je nas najveci preokret u povijesti
Briljirao je Patkovic, bas u pravome trenutku jer vec neko vrijeme opada u formi no danas je zabio dva gola iz igre i jedan iz penala.
Moze neko da mi kaze zasto igrac od 18 godina dobija +24 po utakmici + je bio igrac utakmice sa ocenom 9 ? Screenshot by Lightshot