С` обзиром да нисам био у могућности да пратим овај меч, задовољан сам. Мада је искрено резултат могао да буде и са мало већом разликом. Ал` добро сад. Битно је да полако остварујемо циљ, да ове сезоне освојимо лигу - непоражени.
Менаџмент клуба Немањићи ФК дугује посебну захвалност навијачу на данашњој утакмици. Подршка једног тако великог клуба, као што је "NK Dunav Ilok", за наш клуб (који је још у развоју), свакако много значи. Хвала, још једном!
![]()
VRACENA TITULAAAA , pobeda u derbiju protiv Juventusa od 2:1 :-))). Hvala puno navijacimaaaa
Idemo Mačvaaaaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Jos jedna laka pobeda, idemo ka gol razlici 150, ali tesko jer se sastajemo sutra sa 3, a poslednjeg dana Lige sa 8, dok vodeci klub FC ne posustaje i gotovo sigurno ce osvojiti Ligu jer igra sa dva poslednja tima Lige. Sutra je i finale LS, pa se nadamo tom peharu, da imamo i njega.
Ovo je moj protivnik sutra, mislim da cu igrati 4-1-4-1, moj tim je jaci, verovatno necu biti tu tada :/ ali neka sugestija bi dobro dosla.
![]()
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
Sada smo malo Brazil :-)
Idemo Mačvaaaaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Uff teska, teska pobjeda u ligi protiv nelegalne formacije..oba dva gola smo dali sa 25 metara, evo uostalom slika govori vise od 1000 rijeci
Jos sutra bod protiv drugoplasiranog i liga je nasa
Približio se kraj još jedne sezone, za mene 19-ta. Ovako stoje stvari, nije baš idealno ali dobro je, uvijek može i bolje i gore, ja zadovoljan.
Jedini trofej koji bi ove sezone mogli smjestiti u naše vitrine je titula Lige Šampiona. Došli smo do finala iako nismo polagali neke velike nade u to ali eto.
U ligi za sada smo na drugoj poziciji i to je maksimalno što možemo osvojiti jer prvoplasirana ekipa ima 14 bodova više 2 kola prije kraja. Međutim, ako loše odigramo preostale utakmice možemo izgubiti i tu 2. poziciju jer igramo protiv timova koji trenutno zauzimaju 5. i 6. mjesto na tabeli.
Protivnik u finalu Lige Šampiona je veoma jak i po ocjenama a i samim tim što je došao do finala. Pošto se igra sutra u 10 h (ujutru) neću moći pratiti meč ali nadam se pobjedi, motiviramo igrače prije utakmice i nadamo se najbokjem ishodu.
LP
Pozdrav.Nov sam na forumu,ja sam 5 sezona 2 sam u ligi a ispao sam u polufinalu lige šampiona a u kupu na samom početku.Evo slika:
![]()