Cestitam momci na osvajanju liga xD
Liverpool ove sezone obnavlja ligu tako da nema niceg znacajnog kod nas. Pozdrav sa Sv. Stefana
Cestitam momci na osvajanju liga xD
Liverpool ove sezone obnavlja ligu tako da nema niceg znacajnog kod nas. Pozdrav sa Sv. Stefana
kako sam napisao pre 2 nedelje vezano za protivnika koji nam moze konkurisati u LS tako je i ispalo, u finalu LS ove godine su 2 tima koja imaju 5 trofeja od prosle sezone, oba tima su osvojila svoje lige ali profej LS moze nositi samo jedan, nadamo se da cemo to biti mi
Sto se tice lige situacija je nepromenjena, 24 pobede bez poraza ili neresenog, osvojena liga pre 2 koga i trenutno se nadamo da cemo uspeti pobediti i u preostale 2 i zavrsiti ovu sezonu sa 26-0-0
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Koje su formacije dobre za napadacki stil igre,a koje za defanzivni...cisto da vidim koje su efikasnije,da cujem druga misljenja?
La Decima je u našoj vitrini ..
A večeras ćemo nadam se overiti i titulu u ligi ..
Bravo Svajci...i svima ostalima naravno...
Liga br. 14 kod mene osigurana...jucer smo dobili Spagnu u najzanimljivijoj utakmici sezone,nakon sto smo 2 puta gubili,a danas je opet kiksao...a mi dobili
A veceras najveci ispit do sada,finale LS protiv kluba sa viseg nivoa lige,no mislim da nismo bez izgleda
Njegov tim...
Real Madrid C.F.
Hendikep je sto nam najbolji stoper Holth ima parne zute i nece igrati finale-ujedno on je i kapiten tima...no nadam se da ce ostatak ekipe pokazati zube...
nakon jucerasnje golijade nad slabim klubom i danas je trebala bit golijada jer igrali smo jutros u gostima sa slabim klubom te pobjedili 1:4 ali opet nam slab igrac zabio gol i to sa 2 zvezde al ne sa duplog kornera vec normalno izveden korner i gol ali u 19 min domaci igrac sa 2 zvezde prolazi moje igrace i dobiva kazneni udarac a ovaj moj zuti karton ali na svu srecu moj je golman obranio te nije realiziran pogodak i onda kad sam vodio 3:0 zabiju mi za 3:1 u 81 min iz tog kornera ali na kraju zabijemo gol u 86 min za 1:4 to opce nebi trebali zabijati to slabi igraci gol nego bez golova ali ovaj je imo samo 12 igraca trebalo je bit registrirano 3:0 za mene a ipak smo igrali a recimo drugi nisu igrali automatski im je registriralo 3:0 za njih ali nemojmo se s tim zanemarivat nego vazno da je pobjeda tu i kolo prie kraja imamo titulu osiguranu jos samo potvrdit sutra doma sa slabom ekipom i ode titula na anfield opet mi smo 1 igrali tako da ove ostale utakmice se igraju posle 16 sati
statistike
ovaj igrac mi je zabio s dve zvezde
pretposljednje 25 kolo jos sutra i gotov je 27 nivo te prelazimo u 28 sa osvojenom titulom