Imam najjacu ekipu trenutno u LS...Q3 vise od drugog po jacini a svi ostali Q155-Q160...
Ali kad ti RANDOM kaze to ti je...
Imam najjacu ekipu trenutno u LS...Q3 vise od drugog po jacini a svi ostali Q155-Q160...
Ali kad ti RANDOM kaze to ti je...
Zakazana i jedna prijateljska,čisto da vidimo šta mogu novajlije,dobro su se pokazali...Sančez I golman Karadžić igrali do 77 minuta Sančez dao gol a Karadžić zaustavio svaki šut upućen ka našem golu . Debitovao je i Stojković,iako nije dao gol pokazao je dobro izdanje i povećao kvalitet sa 48 na 49. Biće nešto od njih
Ovaj me se nije sjetio od ranije,e pa sad hoce...
Ali kojeg sad staviti u prvi tim
Starijeg,koji veoma dobro brani,ili ovog mladjeg malo istrenirati,pa da duze traje?
Zna li netko zasto mi uvijek pise na Pregovorima da je igraca kupio Bot Robot ?
NK Kosavin
Pobjeda od 6-0 u uzvratu i tako napokon prolazimo to Pretkolo Kupa sa ukupnih 10-0.
Igrac utakmice uz hattrick bio je Goran Mladenovic nasa 19-godisnja poluspica od koje puno ocekujemo, ipak je doveden za 20 i nesto tokena i to sinoc oko dva sata. Odmah iza utakmice postao je skaut.
Ilija Vrsaljko i dalje je tu i upisao je dvije asistencije.
Led je probijen!
NK Kosavin
Велики проблеми на трансферима. Нема играча са 5*. И када се појаве остаје свега неколико секунди за бидовање. Исто је и са продајом играча. Немогу ништа да продам а играчи су скоро па скаути. Вероватно нико не може да их види. Да ли још неко има таквих проблема?