Danas koliko bar dosad vidim, uopce nema igraca od 5 zvijezdica, ja pojma nemam kako cu da si skrojim tim tako, fale mi pojacanja u obrani i da pojacam malo krila, bar jos 5,6 igraca moram dovesti. Ovo je strasno, ako oni ovako planiraju odsada, mnogi ce im prestati igrati, pa jbte ako je prvi dan prijaznog roka jedini kad mozes uzeti igrace onda do vraga sve, pa to moras cijeli dan visiti za kompom i refreshati da bi uzeo kojeg igraca.
Verovatno zele da se totalno posvetimo igrici,24h/365 dana...
Ovo je bas bzvz,slobodnih igraca nisam video,mada i ne verujem da ce ih biti...svi cemo otici u minus pa ce nam polako rasprodavati igrace,jednog po jednog...
u uzvratu kupa jos bolje u gostima stradao je tuncay fc 0:11 odlicni nasi igraci sve su zabili sve sta su uputili u okvir to je i uslo odlicna predstava jedino zalimo za promasenim penalom ali nema veze ukupno 16:0 smo pobjedili i idemo u sledece kolo cekamo ko je sledeca zrtva![]()
statistike
![]()
Pa valjda ja znam...![]()
Lijepa pobjeda u uzvratu kupa. Debitirao je nam MC Siniša Patković, cekamo jos jednu prinovu Vasica, valjda ce stici sto prije.
![]()
Nazalost ispali smo iz kupa, u revansu samo 1-1
Sada se okrecemo LS i nadamo se ne mnogo teskoj ligi!
NISAM STIGAO DA CESTITAM SVIMA KOJI SU OSVOJILI NESS PROSLE SEZONE I SRECNO SVIMA U NOVOJ!
Udarni tandem FC Macve :-)))
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО