Ja mislim da je on kontao da preko pregovora može uzimati i igrače od 7-8 i više zvezdica ..on igrače iz skaut liste već sada uzima
Ja mislim da je on kontao da preko pregovora može uzimati i igrače od 7-8 i više zvezdica ..on igrače iz skaut liste već sada uzima
ja vise neznam sta je ovom nordeusu neka ide sve kvragu ovo je prevrsilo svaku mjeru vise ovo je lakrdija u pitanje je liga sampiona 2 kolo kako on moze mene pobjedit 7:0 a isti kvalitet smo sramota i jos mi pukne veza to oni namjerno rade da promjene rezultat i kad udjem imam sta za vidit 5:0 i na kraju 7:0 pa ko da sam neki slab klub ma daj vise ovo nema smisla jos cu razmislit da li cu sledece igrat sezone ili ne ovo nije u redu sta rade mora da je greska u sistemu nekakva ovo mi se jos nie dogadjalo da me tako pobjedi igra je sjebana
evo pogledajte
statistike 50:50 posjed
evo istih kvaliteta smo
tabela 2 kolo sramota treba svima otkaze tamo podjelit sta je previse je previse
gotovo za danas, prva utakmica je bila u ligi, rutinska pobeda protiv losijeg tima, 5-0 u gostima. trenutno smo prvi u ligi, imamo najbolje strelca i najbolje ocenjenog igraca, 2. smo u asistencijama. iskreno, liga ce biti vise nego dosadna, jednostavno nema tima koji nam moze pripretiti za titulu.
eh ta LS. igrali smo protiv direktnog konkurenta za 1. mesto u grupi. aktivan igrac, bio na utakmici. odlicno smo krenuli, poveli sa 0-2 do 20. minuta, i onda prvo crveni karton za igraca zadnjeg reda, stuba odbrane, medjutim protivnik nije iskoristio penal, i posle nekoliko minuta povreda igraca zadnjeg reda. posto nismo imali 2 igraca protvnik je imao nekoliko sansi i iskreno pojma nemam kako smo uspeli da se odbranimo dok nismo uradili neophodne izmene. a i protivnik je imao nekoliko sansi u tom vremenu. u drugom poluvremenu smo uradili i 3. izmenu i posotigli gol za konacan rezultat 0-3. pobeda koja nam obezbedjuje prolaz dalje u LS, videcemo sa kog mesta, ali ce to biti najverovatnije 1.
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Dakle, evo i ja u mojoj 3. sezoni, da zapocnem aktivnost na forumu.
Ove sezone doveli smo vrlo dobre igrace, mlade nade svetskog fudbala, i sezonu otvorili ovako:
U kupu poraz u pretkolu od 2 nivoa jaceg protivnika sa 6,4 zvezdice jacim timom, iako smo mi pruzili izuzetan otpor.
U ligi za sada fantastican ucinak, 3 pobede i 31:1 gol razlika.
I jos jedan zanimljiv podatak sa liste najboljih strelaca:
Takodje imamo najboljeg asistenta i jednog od dvojice najbolje ocenjenih igraca, gde je njihova prosecna ocena impresivna, cak 9,00 posle 3 kola.
U ligi sampiona 2 utakmice uz isto toliko pobeda:
Last edited by Урош Уки Миленковић; 07-03-2014 at 09:49 PM.
meni malo trulo otkako sam procitao da nordeus pokusava da ti sto vise prijatelja ubaci u ligu, kontam da ond amoji prijatelji nemaju sanse da osvoje ligu bolje da ih izbacima sa liste i ubacim neprijatelje
Dobrodosao Urose na forum...
Zelim ti puno srece i zivaca u daljoj karijeri...
NTNK United
код мене тек данас прорадила трансвер листа. видим да је велика навала за куповину играча. :d