Hvala, takođe.
Pobjeda u ligi.
Ljudi mene nece biti do kraja meseca,ahahahahahaha...
Radim od 7-23h...
Bice veselo,valjda cu ispratiti meceve ali cu smanjiti komentare na forumu...bicu ja online skoro svaki dan samo slabije...
Pozdrav od strucnog staba NTNK Uniteda...
gotovo za danas, 2 utakmice od kojih prva u ligi. protivnik pregazen sa 6-0, nas pun stadion, raspolozen tim i pobeda je bila zagarantovana. nas napadacki duo je bio raspolozen, takodje i vezni red. dovoljno za prvo mesto na tabeli i bezbrizno cekanje sledeceg protivnika, protivnika koji izgleda nije aktivan, taman da uvezbamo davanje golova
druga utakmica je bila prava poslastica, kup utakmica protiv aktivnog protivnika. trebalo smo igrati ranije ali je protivnik odlucio da promeni vreme odigravanja utakmice i pomerio za posle 22:00 po nasem.
krenuo je u formaciji 4-4-1-1 dok smo mi igrali 3-2-3-2 i posle 15 minuta vodili smo sa 2-0. oba gola su postigli igraci sredine terena, iskreno iznenadio nas je Medina koji je deveden kao skaut na pocetku sezone, prvih par utakmica vezni red se nije pokazao dovoljno dobro i uveli smo neke izmene, ostavili smo Medinu i dalje da igra i on je to u poslednjih par utakmica opravdao.
posle brzog vodjstva od 2-0 protivnik je zamenio dvojicu igraca i krenuo da igra u cudnoj formaciji 4-2-2-2, tako je bilo do poluvremena gde smo odlucili da osvezimo zadnji red, pogotovo sto igramo sa 3 igraca, i da osvezimo srednji red. protivnik je pokusao jos jednom izmenom da uradi nesto sto mu nije donelo rezultata. nas tandem napadaca je dao jos jedan gol i rezultat je na kraju bio 3-0, u gostima. za nas. rezultat ohrabruje pre revansa na nasem terenu, ocekivali smo nereseno, nadali se nekoj minimalno pobedi ali 3-0 nismo ocekivali ni u snovima. sve pohvale za igrace, premiju od pobede su zasluzili i neka u zdravlju potrose.
sada se okrecemo sutrasnjim utakmicama, prva na redu je liga gde nas ocekuje dosta losiji proitvnik, posle toga igramo utakmicu LS u gostima protiv direktnog kandidata za 1. mesto, mozemo u toj utakmici dosta resiti.
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
sada vidimo da protivnik u kupu nece moci da racuna na najboljeg igraca, parni zuti kartoni, i igrac je u zadnjem redu sto bi trebalo iskoristiti najbolje
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
cao ljudiiiiiiiii........evo nije me bilo dugo jer nisam bio kuci nekoliko dana, na nekom putu....
uglavnom, samo ukratko prosle sezone smo osvojili Ligu!
ove sezone jos nista ne znam
SRECNO SVIMA, sa malim zakasnjenjem
FC Real United
protivnik u kupu se izgleda sprema za 2. utakmicu, posle prve gde sam u gostima pobedio 3-0, odlucio je da igra sa dosta ofanzivnijom postavom, konta valjda da moze stici 3 gola razlike
ja se trenutno dvoumim izmedju moje stalne postavke, 3-2-3-2, koju igram vec drugu sezonu, 6 igraca je od prosle sezone tu, i kontam da su igraci navikli na nju
nervira me njegovih 6 igraca na mojoj polovini, i to 3 ST-a i jedan AMC, pa sam mislio da promenim postavku
trenutno razmisljam o ove dve
za prvu mi je potrebna samo jedna izmena, doduse ne dobijam puno, malo jaca odbrana bez viska na sredini terene
za drugu su mi potrebne 2 izmene, dobijam jacu zadnju liniju sa igracem vise u odnosu na standardnu, imam i igraca vise na sredini, kontam da je ova zatvorenija ali ima vise mesta za napad
mogao bih i da krenem sa standardnom pa ako gubim da ubacim 2 igraca i predjem na ovu drugu, jel ima neko savet?
Pobjeda u drugom kolu lige prvaka
zasto ja nemogu preko mobitela kupit tokene jel neko zna????