I sa drugim igračem takva situacija? inače imaju 33 godine koliko sam upecao obojica...
I sa drugim igračem takva situacija? inače imaju 33 godine koliko sam upecao obojica...
Koji bolesnici jbt,napadač sa kondicijom 89% se povrijedi na običnom treningu na 5 dana,i naravno ne može da nam proće utakmica bez povrede,dmc Hloudek se povrijedi na 6 dana...sa koferčićima sam nikakav...oko 80 sam ih već ove sezone potrošio... Inače pobjeda u ligi šampiona 4:0,naplaćen dug iz prvog meča koji smo izgubili od njega sa 1:0...
Ono što me posebno raduje je što sam upecao 2 slobodna igrača na TL jednog sam sada doveo,drugoga čekam...ali pazi situacije...ovaj lik što sam ga kupio,ne mogu da se prodam,lik se penzioniše na kraju sezone?????? Ja sam skoro siguran da sam negdje pročitao da na TL ne mogu biti igrači koji se iste sezone penzionišu...
ja sam kupio igraca koji se na kraju sezone prestajao da igra, imao je 34 godine i bio je dzabalesku. onda sam ga prodao i uzeo onaj archi gde otpustis igraca u zadnjoj sezoni![]()
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Evo danasnjih okrsaja...veliki derbi u LS ali i u Prvenstvu...
Sutra protiv dobro poznatog Deportiva...Sinisa,neki savet za sutra...
![]()
Last edited by NTNK; 07-07-2014 at 05:23 PM.
i danas jedno gazenje u gostima pobjedili smo baetas fc 0:8 i tako opet imamo bolju gol razliku od 1 na tabeli i 2 boda jos zaostajemo ali sutra bi mogli skocit na 1 mjesto jer igraju 1 i 3 na tabeli tako da ocekujemo pobjedu ovog 3 na tabelijos veceras liga sampiona u gostima to moramo dobit inace nece ovo dobro zavrsit u lp.
statistike
tabela 7 kolo
![]()
Danas 2 od 2 pobede, i dalje prvo mesto i u Ligi i u LS, ali smo u grupi u LS na remi od sigurne 1. pozicije.
![]()
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
danas Liga 2:2 cime smo izbili 3 mesto....haha jbg...
sutra druga utakmica kupa, prvu dobili kod kuce 3:1 pa nadamo se prolasku...![]()
FC Real United
Polovican dan za dan danas. Startali smo pobjedom u ligi prvaka od 3-1 nakon sto smo gubili 1-0 i sa tom pobjedom smo gotovo sigurno osigurali prvo mjesto u skupini.
A u ligi smo odigrali prvi od 3 teska meca, protivnik je bio najkvalitetniji tim lige i odlicno smo poceli utakmicu, vodili smo 1-0 i kontrolirali je, ali domacini ipak uspjevaju da preokrenu u potpunosti rezultat u svoju koristi, i nakon ukupno 16 pobjeda u ligi od prosle i ove sezone za redom, dozivjeli smo prvi poraz. Stvarno steta da barem remi nismo ostvarili.
Vec sutra nas ocekuje jos jedna jako teska utakmica i derbi sa treceplasiranim na tablici i moramo to pobijediti kako bi mirno docekali sraz sa vjerovatno do tad drugim Sikirevcima.
Veliki hendikep bit ce izostanak naseg vrijednog MC-a Patkovica.
![]()
inace, govorilo se da ako zavrsis sezonu na 1. , 2. , 3. mestu da osvajas neki dres ili tako nesto...
pa ko zna vise o tome? ko su dobitnici?
FC Real United