opet se ponavlja poraz u ligi sampiona ko da server ima nesto protiv mene maslo nordeusa namjestaju utakmice kako njima odgovara vodim 0:1 na kraju izgubim 3:1 nek se gone u nesto tu je kraj nase price tj zavrsava liga sampiona jos su dve utakmice ali nista od toga sve zahvljujuc norduesu svaka vam cast
statistike
jest da je bio bolji ali po kvaliteti smo isti
tabela 4 kolo bez pobjede u ligi sampiona je namjesteno kako i u kupu sve ce se to kad tad odbit o glavu njima
da se pohvalim najboljom gol razlikom do sada u lp bar sto se tice moje lp,inace sutra derbi sa Bulevarom igram i moam pobjedit da bi ostao u igri za titulom,u lp staklenac i dalje sam nosi momcad 2 gola i 2 asistencije
hval na podrsci momci
Danas pobeda u Ligi, dok je Jastrebac kiksnuo i odigrao nereseno sa 11. timom u Ligi, i sada smo na deobi 1. mesta sa klub FC s kim smo odigrali nereseno ranije.
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
Prolaz u 1/8 kupa i tamo cekamo NTNK :-)))
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Ja nemam riječi,da je zaslužio pobjedu,jeste,bukvalno me razbio,ali da imam bolji tim,imam i to puno bolji,pa mi nije jasno kako je uspeo.
Hvala Aci na navijanju po ko zna koji put.
Prvenstvo 8.kolo
Pobeda u derbiju....
Idemoo NTNK United breeeee....
danas pobjeda protiv slabog tuzla freaks pobjedili smo 6:0 i preuzeli vodecu poziciju jer je saikaew fc pobjedio recon fc 3:1 i sad imamo bolju gol razliku od 2 i 3 na tabeli 43:0 sutra bas igramo sa recon fc derbi prvi pa cemo vidit kako ce bit igramo u gostima nadamo se pobjedi
statistike
tabela 8 kolo
Ajde sutra mi dodji Macvaaaaaa....
Dodji,dodji...