Prvenstvo 12.kolo
Povecali smo prednost na +6
Kup 1/8 finala
Kakva utakmica,triler zavrsnica...
NTNK United se plasirao u 1/4 finale ali tamo nema Macve
To je maximum ove sezone u Kupu posto nam dolazi ekipa 2 levela jaca...
Prvenstvo 12.kolo
Povecali smo prednost na +6
Kup 1/8 finala
Kakva utakmica,triler zavrsnica...
NTNK United se plasirao u 1/4 finale ali tamo nema Macve
To je maximum ove sezone u Kupu posto nam dolazi ekipa 2 levela jaca...
Danas laka pobeda u derbiju kola od 6:0, no i dalje vodeci klub FC drzi prednost od ta 3 nezamislivo izgubljena boda. Sutra 1/8 finala LS gde igramo sa slabasnim protivnikom, i nasi navijaci, a i mi ocekujemo goleadu.
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
Izgubio sam derbi, samo mi nije jasno kako, ali ajde.. Screenshot by Lightshot Screenshot by Lightshot
Mozda sam malo promasio temu, ali imam neka pitanja za iskusnije : moze li se pratiti razvoj omladinaca i uticati na to ili nam ih prosto dodele? Koliko cesto? Zasto nemamo kod igraca evidenciju asistencija uz utakmice i golove u karijeri za klub kad ih vec evidentiraju u toku sezone? Moze li se pristupiti nekoj arhivi prethodnih sezona, to sigurno negde postoji? Bofors Utd 5.nivo ne ide lose: jos sam u kupu i ligi sampiona, u ligi se borim za vrh sa jos dvojicom unapred hvala
vlaha ihas,
Pozdrav za pocetak...
Sve to sto si pitao,ne moze...
Nije bas toliko detaljna igrica...
Last edited by NTNK; 07-13-2014 at 08:54 AM.
Stanje na polovini sezome:
Ovo je vec treca sezona da sam u ligi viseg nivoa realno bolje je tankovati sezonu nego boriti se za cetvrto mesto.
Liga sampiona kraj u grupi.
Kup dalje od drugog kola se nije moglo.
Let's go...
Od 1/4 dolaze oni najjaci...
I nemozemo 2 utakmice sastaviti bez ozljede,a sto je zanimljivo-ova danas,vec treca u nizu,je od 6 dana...Sjecam se,pocetna u sezoni je bila 20,pa mlate nas ko na streljani(crvenih ne moze biti 100-200 po sezoni)
Nije mnogo,al na ovom serveru i ovom nivou jeste dovoljno,racionalno i korisno za tim...
Steta pa ulazi u 22,god...A mlada nada i buduca zvijezda,koja je najskuplje pojacanje od 205 MIL. i 32 T-na nikako da udje u formu
No,cekat cemo ga...
Tu smo-da ga pometemo...samo ti dobij onog iz moje lige-s njim imam nekih nerjesenih racuna s mladjih nivoa.
Nadam se da ce ti pojacanje dobro igrati...Kako napreduje?