Od lige smo se već oprostili iako će tek polusezona,puni nas ko stigne
Zato će od sad igrati utakmice sa 30% kondicije pa bar da znam zbog čega gubim
Od lige smo se već oprostili iako će tek polusezona,puni nas ko stigne
Zato će od sad igrati utakmice sa 30% kondicije pa bar da znam zbog čega gubim
juce rutinska pobeda i ligi, pobeda u LS i prolaz dalje kao prvi u grupi. danas odigrano 2. kolo kupa, nereseno u gostima 2-2, posto je prva utakmica bila 3-0 zavrsili smo takmicenje u kupu, ne nasom krivicom. prodali smo danas 2 igraca, mladog ST i mladog DC-a, pokusacemo da snizimo maksimalno kvalitet tima pre ulaska u sledecu sezonu, i sacekacemo da vidimo sta ce biti sa kupom. ako nam se dogodi kao i ove sezone sponzori ce se povuci jer nema logike podrzavati nesto u cemu nemas nikakve sanse, kao sugavi kup gde igras sa timovima 2-3 lvl vecim od tebe koji mogu dovesti kud i kamo veca pojacanja od tebe. za sada necemo se mnogo baviti klubom, ukinucemo sva finansiranja, do kraja sezone raspustiti vecinu igraca i sacekati dan 1 sledece sezone.
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Eee da mu sve po spisku. U 89. min. primim gol i ispadam iz kupa.
evo kao namjestaju rezultate u mojoj ligi vec je ovo sramota posjed je bio 62:38 za domacina pitam se dokad ce tako to bit to je strasno sta rade
Veceras derbi kola, ako pobedim ostajem na prvom mestu, a ako izgubim padam na cetvrtu poziciju Screenshot by Lightshot
danas u ligi cista desetka pobjedili smo slabog cudnog imena njemca nekog isprasili smo ga sa 10:0 i tako sad pobjegli drugom na tabeli 4 boda kao i 3 na tabeli no pred kraj nam se ozledio centralni vezni durak ozljedu je dobio uganuce clanaka 2 dana to nas je kostalo 5 crvenih kofera odmah smo ga osposobili za igru i bit ce spreman za sutra
statistike
tabela 12 kolo
Ljudi treba mi drljavi AMR a od pocetka sezone nema ni jednog na TL... Uzas na kraju cu da napravim poziciju
Meni ga danas utjeraše 2 puta i to fino. Evo kako je počeo moj derbi i kako je završio...
Kakva utakmica na stadionu Fruška Gora. Igrali smo sa prvoplasiranom ekipom prvenstva i pobjeda je bila imperativ.
Poceli smo malo opreznije, sa 451v i to se pokazalo kao veoma los potez, slabo smo igrali a protivnik nam je u 11. i 40. minuti zabio dva gola i otisao na odmor sa ogromnom prednoscu od dva gola razlike.
U poluvremenu mijenjamo taktiku i krecemo u sa 32212 formacijom, strijelice apsolutno svim igracima stavljamo na naprijed, veoma napadacki i u 53. minuti nas car, nas jedan od najboljih napadaca koje smo ikada imali, Hasanpour, smanjuje na 2-1. Protivnicki menadjer je poceo lutati u formacijama jer je vidio da smo stisnuli, pa je u 60. minuti tu zbrku iskoristio a tko drugi neko opet Hasanpour i izjednacio na 2-2..
U 73.minuti dajemo sansu nasem napadacu od 4 zvijezdice koji nas je u proslosti veoma znao razveseljavati, a i iz igre vadimo napadaca Radojevica, mijenjamo postavku na dugi pasovi i nadamo se kako cemo postici i 3 pogodak, no skoro ga primamo, samo dobre vile su nas spasile.
A onda u se u 87.minuti ponovno ukazuje..a tko drugi nego Hasanpour, ulazi u kazneni prostor, prolazi trojicu igraca i zabija za veliki preokret i veliku erupciju odusevljenja na stadionu Fruška Gora. Uspjeli smo pobijediti 3-2 i vratiti se tamo gdje nam je nesumnjivo i mjesto, na prvo mjesto u prvenstvu.
Da smo izgubili bilo bi to veoma nezgodno jer bi nam pobjegli na 4 boda razlike, ovako smo mi prvi i zelimo tu i da ostanemo.
Hvala navijacima