Danas 2 puta po 6:1 pobede, nazalost, u Ligi verovatno nema toga ko moze pobediti vodeci tim, pa ce nasa medjusobna utakmica u 2. polusezoni verovatno odluciti pobednika Lige, dok u LS, da se pohvalim , imam najvise poena u grupnoj fazi, i prema statistikama, a i prema prvim postavama, mislim da smo najjaci i mozemo bar do polufinala, ako ne i dalje. Takodje, u Ligi apsolutna dominacija naseg klasicnog napadaca Arie van der Doelena, inace Holandjanina koji ima 15 golova, 9 asistencija i prosek ocena 8,54 i po svemu tome je prvi na tabelama.
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
"Kalle" Riedle demonstrira silu ..
Remi u ligi prvaka na domacem terenu, ipak osvojili smo prvo mjesto u grupi sto je odlican rezultat posto smo Ligu prvaka igrali sa igracima koji manje igraju.
Samo gazite ljudi
Ja sam na skromnom osmom mestu
Dobro je,ima i slabijih od nas u ligi,konačno pobjeda,protiv bota 7:0...hvala Siniši i Jerkovu na podršci
Pobjeda u ligi. Sutra derbi protiv prvoga na tablica
za kraj u ligi sampiona konacno smo pobjedili kopkings 2:1 iako smo gubili 0:1 lako smo okrenuli rezultat i nismo mu pustili da ode dalje u osminu finala druge sezone odma cemo napadat 1 2 mjesta koje vode dalje to je to od ove sezone u ligi sampiona najvise krivice ide nordeusu koji je sjebo moje sanse za prolaz dalje ali zato se vracamo druge sezone jos jaci i jos bolji.ostaje nam prvenstvo da osvojimo i da se koncetrisemo na to.
statistike
tabela posljednje 6 kolo po grupama