Svaka čast gospodi iz Nordeusa,svakim danom čine sve da igrica bude što realnija i bolja
A evo i razlike u kvalitetu timova,mada taj "kvalitet" ne znači ništa
Svaka čast gospodi iz Nordeusa,svakim danom čine sve da igrica bude što realnija i bolja
A evo i razlike u kvalitetu timova,mada taj "kvalitet" ne znači ništa
Na jedvite jade...0:1 u ligi,opet protiv dosta slabijeg protivnika...do čega je ne znam,moral i kondicija su uvijek savršeni...
kup je zajeban puno je nerealnih rezultata i tako unistavaju igru sa tim slabim klubovima koji pobjede jaceg tu treba pod hitno nesto promjenit u igri
Danas jos jedna pobjeda u ligi 6-0. Stopostotni ucinak u ligi jos uvijek.
Veceras jako teska utakmica i moguc prvi poraz ove sezone. U 21:58 igramo prvu utakmicu doigravanja u Kupu. Svaki navijac bi dobro dosao
NK Kosavin
danas pobjeda u ligi doma igrali protiv slabog green thunder fc pobjedili smo ga tj unakazili smo ga 8:0 i sad imamo bolju gol razliku cak i od vodeceg 29:0 i dalje zaostajemo 2 boda ali to ce se promjenit kad budemo igrali s njim sutra igramo sa slabim opet pa navece ligu sampiona jedna losa vijest ozljedio nam se neymar ozljedu je zadobio popucali su mu ligamenti koljena 6 dana no mi smo ga odmah osposobili za igru to nas je kostalo 15 kofera crvenih
statistike
tabela 6 kolo
jooj ljudi nikako da stigneemmm, ali od sad bi trebalo da cesce pisem na forum
ovako, Liga:
za sad nije bas dobro, ali tek smo krenuli, a i nismo pratili vecinu utakmica.........POLAKO DO VRHAA
LS:
KUP:
TIM: jos to nije gotovo, treba nam jos igraca, znam da i nije neki tim, kad uporedjujem sa vama nekima,ali eto....bio sam na putu ovih dana i nisam pratio utakmice niti ulazio u TE...
i na kraju, statistikee:
etoo...videcu sad da budem cesce...ne stizem ni da tipujem haha
FC Real United
Ako nas pre toga ne sastave ili RANDOM ne ucini svoje...