Danas laka utakmica i ubedljiva pobeda, sutra derbi izmedju 1. i 3. pa cemo svim srcem biti uz 3. jer ce nam to onda mnogo olaksati posao osvajanja Lige po 3. put zaredom.
Danas laka utakmica i ubedljiva pobeda, sutra derbi izmedju 1. i 3. pa cemo svim srcem biti uz 3. jer ce nam to onda mnogo olaksati posao osvajanja Lige po 3. put zaredom.
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
pobjeda danas u gostima protiv atletico silbey pobjedili smo tek 0:2 sramota opet od nordeusa imam 80 posto posjeda i samo 0:2 pobjedim strasno a slab je samo 2 zvezde ima trebalo je zavrsit barem 8 komada u mrezi e moj nordeuse na sta si ti spao na propast igre dobro necemo se zalit ali sta je previse nije ni s kruhom dobro kako bi rekli u narodu sutra se igra derbi doma sa saikaew fc odluka o prvaku dali pobjeci na plus 7 ili ce se priblizit na 1 bod zaostatka pitanje je sad ali vidjet cemo sutra kako ce zavrsit nadamo se pobjedi favoriti smo u toj utakmici prva je zavrsila bez golova 0:0 u svakom slucaju trazit cemo pobjedu
statistike
evo 2 zvezde on ima i niko nije igrac utakmice od mojih igraca
tabela 14 kolo
Prvenstvo 14.kolo
Drugi dan za redom NTNK United ne igra utakmicu u regularnom delu sezone,ponovo sluzbeni rezultat...
KUP
Nema dalje,to je to kao i sto smo znali...
Doziveli smo prvi poraz nakon serije od 25 pobeda...eto,dobio je dostignuce u svojoj kolekciji (pobeda ekipe koja ima 15 pobeda za redom)...
Sutra nas ocekuju nove pobede,ako RANDOM ne ucini svoje...
Pozdrav svima
Igram uskoro protiv vodeceg, zaostajem 4 boda, kako da se postavim? On igra klasicno 4-4-2, tim mu je jaci, oko 47 zvezdica prosek, a moj 42.
Da ne cuje Nordeus, povrede me uglavnom zaobilaze iako sam jos i u kupu i u LS.
Ako ostavim igraca sa crvenim u postavi, hoce li on biti automatski zamenjen prvom zamenom na prvoj utakmici dana, a nastupiti na drugoj utakmici? Nisam siguran da cu stici ja to da izmenjam.
Da li sam se lose postavio na utakmici kupa: igrao sam sa 3-5-2 ( 3DC 3MC-centralni sa plavom strelicom ML MR 2ST ) protiv 3-2-1-2-2 ( DL DC DR 2DMC MC 2AMC 2ST ). Izgubio sam 2:4, sa punim stadionom posed je bio 53:47, moj tim prosecno 42.2 zvezdice, protivnik 37.4. Napadacki kombinovano, pasovi kombinovano uz kontre?
Pozdravvvv
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Ostvarena je nova pobjeda u ligi, na domacem terenu porazili smo ekipu Ultras FC sa 2-1, mnogo teze od ocekivanoga. Uspjeli smo preokrenuti rezultat, ali bome i sa igracem vise skoro smo primili pogodak, imali su 2,3 veoma dobre prilike a u 90toj minuti su imali i gresu i samo vile su nas spasile. No najvaznije je da su 3 boda tu.
Drzimo se, od danas smo opet aktivni
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Vreme je da se prekine niz od 2 uzastopne izubljene utakmice. Pao sam na 6 poziciju, vreme je za povratak
Glavu gore crveni...