Tonemoooooo
Idemo Mačvaaaaaaa
Tonemoooooo
Idemo Mačvaaaaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Bice cupavo, pali smo na 3 boda razlike a tek nas cekaju derbi utakmice
Idemo Mačvaaaaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Evo nakon nekog vremena i mene
Samo u kratko kako stoji ekipa Killers.
U ligi prvaka plasirali smo se u polufinale.
U kupu također plasman u polufinale.
U ligi smo na vodećoj poziciji, danas smo igrali sa direktnim konkurentom ekipom FC Liverpool te pobjedom povećali našu prednost na 4 boda, kako i jedni i drugi imamo još par teških susreta očekujemo borbu za naslov do posljednjeg kola.
Lagana pobjeda u ligi od 6-0 uz 3 pogotka Hasanpoura koji se tako popeo na 27 prvenstvenih pogodaka i uvjerljivo je prvi na listi strijelaca a ukupno je u svim natjecanjima dao 37 golova.
Nas prvi pratitelj je kiksnuo protiv, slobodno mozemo reci, naseg B tima Bosca United B u kojem se odgajaju neki igraci koji ce za dvije sezone prijeci kod nas i sad imamo 4 boda prednosti
Prvenstvo 19.kolo
Prvi poraz u prvenstvu,ekipa u totalnom haosu...ja ne znam sta se desava...desavaju se neke gluposti...
Opa RANDOM stajl...
Liga Sampiona 1/4 - 2.utakmica
Nakon prve utakmice,ponadali smo se boljem rezultatu,ali desava se i najboljima...
Ispali smo iako imamo najbolju ekipu u celoj Ligi Sampiona...
Opa RANDOM sajl...
U ligi se napokon docepali vodece pozicije,a konkurencija je i vise nego teska...Nadamo se da cemo nekako izgurati do kraja...
U LS izborili 1/2,gdje smo u 1/4 dobili izuzetno jakog protivnika,sa 4-2 kuci i izgubili u gostima 0-1...Oba meca nismo stigli ispratiti
Protivnik u 1/2,,sa 2-3 igraca sa scaut liste,ali moze se proci...
Ali zato drugo 1/2 je prica za sebe,2 tima sa viseg nivoa lige...ako dodjemo do finala bit ce bas pretesko-no dobivali smo i takve...
Ja vidim slike, bice je nesto do tebe
Evo ja po prvi put djelim svoja iskustva ovdje
Teska zadnja utakmica s bogatasem
Јучерашњи дан је за Немањићи ФК прошао без већих проблема.
У првенству су нам наша победа...
... као и киксеви другопласиране Амиле, и трећепласираног Зелембаћа...
...дали прилику да се одлепимо на 11 бодова, и са олакшањем чекамо крај сезоне.
Што се, пак, Лиге шампиона тиче лагана победа и пласман у полуфинале.
Без лажне скромности, мислим да је тај двомеч финале пре финала. Уверања сам да ће, ко год да прође, без већих проблема узети трофеј. Биће густо, то је сигурно.