Izgubismo još jednu titulu ove sezone i to nakon izvođenja penala. Sutra još da pokušamo barem da odbranimo ovo drugo mjesto u ligi.
Statistika sa jutrošnje finalne utakmice :
Izgubismo još jednu titulu ove sezone i to nakon izvođenja penala. Sutra još da pokušamo barem da odbranimo ovo drugo mjesto u ligi.
Statistika sa jutrošnje finalne utakmice :
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Konacno jedna dobra vest, osvojena je Liga Sampiona, po prvi put!, posle lake utakmice protiv rivala iz grupe, kome upucujem sve cestitke na borbi, i 3. uzastopnom porazu od mene . U prvom poluvremenu posle malo uzbudjenja, iz prve prave sanse, u 35. min. Arie van der Doelen pogadja za 1:0. Nedugo posle pocetka drugog poluvremena, Ostan koristi asistenciju Gunera i trese mrezu za konacnih 2:0. Ono sto nije dobro je povreda Simpsona, ali je odmah izlecen. U Ligi sve po starom, i dalje gajimo malu nadu za 1. mesto ali je verovatno nemoguce. Evo i slika:
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
Dragi moji, veceras u 21.50 igram protiv drugoplasiranog tima lige u gostima, treba mi barem bod da osvojim 5. titulu u ligi za redom, utakmica pocinje u 21.50 i tko moze neka dodje na stadion Fruška Gora da mi pomogne da dodjem do tog boda. Ma ako i izgubim nije katastrofa posto sutra igram sa slabim klubom pa tu pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.
Ovaj naslov mi je jako vazan, ne samo zbog 5.titule u nizu vec i zato sto je ovo mozda zadnja titula do izvjesnog vremena, no o tome cu detaljnije sutra.
Poraz u derbiju, no nema veze, sutra igramo sa slabim a da slucajno i izgubimo, ne vjerujem da oni mogu pobijediti neugodnog protivnika sa 8,9 razlike
Kraj zanimljive sezone, a zavrsili smo je kao pobednici u LS, i kao 2-plasirani u Ligi, iako smo ubedljivo najjaci, ali svaka cast pobedniku koji nije imao nijedan poraz, uz 2 neresene, sa mnom naravno. Poslednja utakmica je zavrsena rezultatom 8:0 za nas, uz povredu Gunera, ali i prvenac Ramalha iz slobodnjaka. Takodje smo imali najboljeg strelca, asistenta, i najbolje ocenjenog, a zadivljujuce je to sto je sve to postigao jedan igrac, Arie van der Doelen, koji je bez sumnje najbolji igrac Lige. Evo i slika:
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
Sinoć je i liga overena ..
Amari Jr već u prvoj sezoni nadmašio legendarnog Sr ..
Ima još jedna tekma u ligi..hehe..vrv će još "popraviti" statistiku ..