pozdrav,da li neko zna nesto vise o dodeli lopti u nagradnoj igri,ja sam prvi u ligi,kada je izvlacenje i koja su pravila
pozdrav,da li neko zna nesto vise o dodeli lopti u nagradnoj igri,ja sam prvi u ligi,kada je izvlacenje i koja su pravila
Gotova sezona 3, mozemo reci da je bila uspesna, osvojena LS i liga, eliminacija u kupu u TOP16, 15 timova 5 lvl i mi 3 lvl, nerealno
liga je zavrsena sa 26-0-0 uz osvajanja svih kategorija, vise nego ubedljivo, nas napad je bio najbolji i ne mozemo izdvojiti jednog igraca, odbrana je bila najbolja u ligi, samo 3 primljena gola je za ponos
krecemo pripremu za sledecu sezonu, prodajemo 7 igraca, jedan je vec prodan i nadamo se da cemo prodati i ostalih 6, 4 igraca koja su nam bila na klupi, ali dali su ogroman doprinos timu, i 3 igraca prvog tima. ovo radimo zbog sugavog zreba u kupu, smanjujemo kvalitet tima da bi imali sledece sezone makar neke sanse da osvojimo sva tri trofeja.
takodje nismo trosili skill poene vise nego sto je neophodno i cekamo sutra da ih potrosimo
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Ocekivano zavrsili smo na osmom mestu. Cestitam menadzerima na osvajanju Lige Sampiona i naravno lige
I od mene bravo za sve menadžere koji su osvojili neki trofej ..
Jel jos uvek jak server kod tebe Svajc ili se promenilo sta?
Završena sezona na drugom mjestu u ligi.
U kupu smo ispali još u onoj prvoj utakmici, pretkolo
U ligi Šampiona smo izgubili u finalu nakon izvođenja penala.
Tako da ove sezone ostajmo bez trofeja, osim onog tanjira za drugo mjesto
Tuga i jad,poraz sinoc u finalu LS,no dobro protivnik je sa viseg nivoa i za malo jaci od nas...Itekako se osjetilo neigranje naseg kapitena Holtha u odbrani jer smo sva 3 gola primili nakon prekida...
Ostaje utjeha pehar u ligi,vodeci strijelac i asistent lige...
Svaki pehar je sada zlata vrijedan s obzirom da smo na najvisim nivoima i da nema laganih protivnika...zato moram biti zadovoljan sezonom
evo kraja u ligi liverpool je novi stari prvak 4 put zaredom osvajamo titulu nakon 2 sezone nakon sta smo bili 2 u prvenstvu danas je trebala bit golijada no opet kod 1:0 mi zabije za 1:1 s dve zvezde to je vise sramota ali smo na kraju pred 90 000 ljudi pobjedili 4:1 doma protiv wirusa a sa tribina se zacula pjesma you "ll never wolk alone te odlazimo sa titulom na kraju ove sezone i idemo u drugu sezonu u 28 level sto se tice kupa tu smo ispali u 2 kolu jer nas je zajebo server pa ostali bez 3 kola i doigravanja a u ligi sampiona se desavalo nesta cudno a ni sami neznamo sta te smo ispali vec u grupi i zavrsili pozciju na 3 mjestu ali sve u svemu odlicna je sezona bila nadamo se jos boljoj sljedecoj sezoni u kojoj cemo pokusat osvojit nesto od lige sampiona i kupa makar tesko ali never say never uprava kluba liverpool cestiita svima koji su osvojili nesto u ovoj sezoni te neka tako nastavljaju i dalje osvajat i u sljedecoj sezoni toliko od nas u ovoj sezoni
statistike
ovaj centralni vezni mamlaz s dve zvezde
tabela posljednje 26 kolo za samo 1 bod smo uzeli titulu ispred saikaewa njemu samo mozemo cestitat sto je zavrsio bez poraza sezonu