E sad da je baš ovoliko bolji nije,ali ajd'...Za 2 dana revanš na našem stadionu,nema povlačenja,nema predaje!
U pohod na kup!
E sad da je baš ovoliko bolji nije,ali ajd'...Za 2 dana revanš na našem stadionu,nema povlačenja,nema predaje!
U pohod na kup!
Jucer ovako...
5 povreda na jednoj tekmi,pa kao da se "americki nogomet" igra,a ovog Bourdifa samo doveo i odmah povreda 20 dana(-15 crvenih)...divno
Danas ovako...
Znaci 4 povrede na 2 utakmice,u kupu smo ispali(da se ne zamaramo sa najjacima na serveru),u LS jos pobjeda protiv jakog Mickasa 0-2 u gostima...Bit ce ovo preteska sezona...
Evo prvog skauta,do revanša će biti još 1-2 najmanje...pripremamo se
Pobjeda u ligi 3-0. Mirna utakmica.
Cekamo prvu utakmicu 2.kola Kupa koju igramo veceras u 20:36, pa ko moze neka dodje.
NK Kosavin
Ekipa je kompletirana..kako se ove sezone takmičimo i u LŠ morali smo dosta da uložimo ..
Najskuplje su nas kostali Hudec i Weeling ali se isplatilo jer su od prvog dana skauti ..
kod mene u ligi jedna dosadna utakmica u gostima igrano u 16:35 protiv saikaew fc isti je kvalitet ko i mi i to je prvi remi nakon 3 sezone
nakon sta smo igrali bez remija 0:0 je bio rezultat dobro valda je tako trebalo da bude nakon dugo vremena.sutra imamo 2 utakmice prvo prvenstvo protiv slabog protivnika onda nas navece ceka liga sampiona koju igramo u gostima 2 kolo
statistike
tabela 2 kolo
Drugari, da vam pozelim srecnu sezonu i da osvojite sve trofeje :-) Nece me biti jedno 20 dana ali trudicu se da javljam preko mobilnog kada navatam Wi-Fi.
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Inace pobeda u ligi i kupu danas, pa nadam se da cu uspeti da osvojim neki trofej posto necu moci pratiti utakmice
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО