Pirova pobjeda u uzvratu kupa, nakon 4-0 iz prve, nismo uspjeli preokrenuti rezultat
Pirova pobjeda u uzvratu kupa, nakon 4-0 iz prve, nismo uspjeli preokrenuti rezultat
Bem im mamu onu musavu najgoru...evo prvi put da ih ja psujem,izvinjavam se moderatorima unapred.
Da l' su bre oni normalni,od kako je počela sezona imao sam 50-ak crvenih koferčića,i sve povreda za povredom bre,dao sam preko 60 do sada za oporavak igrača,i u najvažnijem meču oni me unište,dokle bre više?
Evo vidite,bukvalno sam ga sabio sa formacijom sa 3 napadača,mrdnuo nije,5 kolosalnih šansi sam imao do 30 minuta,vodio 1:0,u 31 mi povrijedi jednog igrača i moram da ostanem sa 2 napadača pošto ih ukupno imam 3 u timu...ali šta je bitno,da od 31 do početka drugog poluvremena nije htjelo da mi izvrši izmenu,i to je on iskoristio i zabio mi gol,smanjio na 2:1...ipak i tako sa igračem manje u 43. minutu zabijamo za 3:1 i ostavljamo sve otvoreno u nastavku utakmice. Ubacujemo AMC-a umjesto napadača i prelazimo na 3u-1-2s-2u-2 opet ekstra-ofanzivno i opet imamo dominaciju,ali šta ćeš mutav je ovaj random,u 56 mi se i ubačeni amc povređuje i nemam više koga da ubacim u napadu,dajemo gol u tom 56 minutu,ovoga puta izmena ulazi malo ranije,samo 7 minuta joj je trebalo i od 63. igramo sa 2 dmca ali idemo presing po cijelom terenu,i tada,sa takvom formacijom ga razbijamo,mali lopta neće pa neće...i završava 4:1 on ide dalje zahvaljujući golu u goste koji je postigao dok je igrao sa igračem više...ovo je i meni nauk da uvijek imam punu klupu,makar bili igrači sa 1 zvezdicom...da sam imao još jednog st-a ili amc-a kunem se da bih mu uvalio još 2 komada samo tako....ovako ostaje žal...
Ja nebmogu da verujem... desilo mi se sada da sam prodao igraca pise da je otisao za 12 mil (7 sam nivo) a pare nisam dobio I nema poruke kobga je potpisao... svaka im cast
Jucer dvije pobjede. U ligi s 8-0, a u LP s 3-0. Hvala navijacima.
Danas smo odigrali i cetvrtu ligasku utakmicu i prvi put ove sezone pokazali slabosti. Ipak sve je zavrsilo dobro preokretom.
Tablice izgledaju ovako..
Veceras nas ceka uzvrat u Kupu nakon pobjede 3-0..
Igramo u 20:39 pa ko moze neka dodje.
Ja se ispricavam sto slabo pratim vase meceve, ali ove dane nisam bas aktivan.
NK Kosavin
pobjeda danas u ligi pobjedili smo ostravu fc 1:0 i drzimo 3 mjesto nakon 4 kola 2 boda ali zanimiljivo je to da je na vodecoj poziciji slab klub sa samo 2 zvezdice i eto ti nerealnosti igre da tako slab klub moze bit na prvoj poziciji.
statistike
tabela 4 kolo
Danas smo igrali samo jednu utakmicu, kako smo u Kupu ispali vec u pretkolu. Tu utakmicu smo otvorili fantasticno, sa 2 gola u prvih 30 minuta, ali je onda usledila igra na sredini terena sa retkim sutevima, uglavnom iz velike daljine i zavrsila se sa 2:0.
Tabele za sada izgledaju ovako:
Liga:
Liga Sampiona:
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
pobeda u ligi protiv solidnog protivnika, 4-0, pun stadion iako smo povecali cene karata, malo popravljamo budzet.
cekamo sutra da vidimo protivnika u kupu, valjda nam se nece zalomiti najjaci , i ovim uspehom smo zadovoljni, izbacili smo igraca 5 lvl koji je bio aktivan i trenutno je prvi u svojoj ligi, izbacili smo i igraca 4 lvl koji je takodje bio aktivan, tako da smo malo iznenadjeni dosadasnjim partijama nasig igraca. dobro ce nam doci i sto se tice finansija 2 utakmice vise u kupu.
neki rezultati u kupu su mi zeleni, sta to moze znaciti ?
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)