Prvenstvo 9.kolo
9.pobeda za redom...idemoooo NTNK United
Liga Sampiona 5.kolo
Prskaaaaaj...
Kroz koje ja sra** treutno prolazim normalno nije...u ligi šampiona ekstra pobjeda 6:1...ali povrijedio se drugi najbolji igrač tima...Hvala Siniši,Aci i Gruji na podršci na tom meču.
A liga...i pored 4 povrijeđena prvotimca sam bolji po ocjenama i po svemu,ali neće gol pa neće...
I onda kada se ponadam da ću možda i dobiti,najbolji igrač tima omašuje penal...
u danasnjem derbiju protiv recon fc u gostima pobrali smo sav pljen nakon 0:0 u 1 djelu u drugom radimo 2 zamjene i igramo s formacijom 4-2-3-1 sto se pokazalo kao dobitnom 55 min se igra nas igrac malinic s vise od 25 metara pogađa za vrijednu ali slatku pobjedu od 0:1 obrisao je paucinu te poslao u same raslje loptu pored nemocnog vratara te smo i dalje bez primljenog gola drzimo nulu to je dobro te smo se malo odljepili od 3 a i 2 na tabeli jer je saikaew fc igro tek remi sa tg bogmenkirch s kojim mi bas sutra igramo doma protiv njega nadamo se da cemo tako i nastavit sa tim njemcem igramo 4 na tabeli to je reconu sad 2 poraz
statistike
tabela 9 kolo
Još "samo" 28 skil poena i evo prvog igrača DT-a sa 8*..ujedno i naslednika legendarnog Keite Amarija koji je u najboljim danima bio blizu 8* ..
Pobjeda u ligi prvaka i to sa 4-1 u gostima, ovom pobjedom smo osigurali prvo mjesto u skupinama, kolo prije kraja. Igrali smo u mijesanom sastavu kako bi odmorili neke prvotimce
Za 40 minuta igramo vaznu utakmicu u ligi, stoga tko moze neka naidje.
A sta reci, pravu rapsodiju na gostujucem terenu prikazali su nasi nogometasi, razvalili smo protivnika i ostvarili velicanstvenu pobjedu od 4-0
Kod mene se igra sezona za pamcenje. Ovako nesto u ovom klubu nismo nikada vidjeli. Zajednistvo između igraca, menadžera i navijača je nevidjeno.
Na svakoj utakmici imamo maksimalnu podrsku. Stadion je uvijek pun. I ovaj nogomet kakav mi igramo, sa srcem.. je trenutno nas vrhunac.
Unatoc sto smo jucer izgubili prvu utakmicu u ovoj sezoni, zbog moje prevelike greske pocijenjivanja protivnika i odmaranja glavnih igraca zajednistvo i zadovoljstvo je jos uvijek tu.
Apsolutna dominacija nasih pojedinaca.
Jucer smo u LP osigurali prolaz unatoc tome sto smo igrali bez glavnih igraca.
I nevjerovatan prolazak u Kupu. Nakon 1-1 u gostima kod kuce uz podrsku nasih vjernih navijaca pobjedili smo sa nevjerovatnih 3-1 klub koji ima puno veci igracki kadar. A da dodamo i slag na kraju .. glavni obrambeni igrac i nevjerovatna poluspica koja uposljava Vrsaljka bezprijekorno nisu igrali! Zbog ozljede i suspenzije. Ali lavljom borbom prosli smo. Slavlje je trajalo dugo u noc.
A sada nas ceka jos jedan ispit, ispit u osmini finala Kupa u kojoj jos nikada nismo bili. Pritisak i ocekivanja su ogromna.
I za kraj, ova za mene, bar za mene nevjerovatna statistika.
Last edited by Volf; 07-10-2014 at 09:35 AM.
NK Kosavin