Blago vama, meni Vasic nikako da stigne, a Patkovic je odigrao dobru utakmicu ali u dvije utakmice (kup i prijateljska) skupio je dva kartona, morat cemo ga malo obuzdati
I jaoooo...KUP kad padne zreb na dva titana...
Macva FC V.S. NTNK United
stigli timovi lige, jednostavno: Sezona 3 prvaci lige
ne znam sta bi trebalo da se desi da mi titula izmkne, tu je i proslogodinji 2. i 4. plasirani tim iz stare lige, tim koji sam izbacio iz LS, 2 tima koja sam izbacio iz kupa
liga je nasa
sa druge strane je kup, dobili smo aktivnog protivnika, lvl veci od nas, ima skuplji tim i malo mladji, prosle godine uspeo samo da osvoji 4. mesto u ligi. prvu utakmicu igramo u gostima i treba nam neizvestan rezultata, eventualno minimalni poraz pa da u IsbjørnHallen-u jurimo pobedu. kontam da cemo uspeti da prodjemo u sledece kolo kupa uz malo srece, do tada imamo 2 zvanicne utakmice i nadamo se da ce nam se tim bolje uigrati i uci u seriju, pogotovo mnogo ocekujemo od ST tandema.
prva utakmica danas je LS, igram oprotiv autsajdera u grupi i nadamo se pobedi i nadamo se jos vise, da ce druga utakmica u grupi biti neresena i tako od pocetka zauzeti prvo mesto u grupi posto su ostala dva tima srednje jacine.
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Liga: samo jedan aktivan i to mnogo dobar, Juventus Kup: ekipa po meri, istih smo kvaliteta, tako da ce utakmice biti za uzivanje :-)
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Sinisa,Deportivo je kod mene u ligi...
Ima jos par proslosezonskih osvajaca...ali nadamo se tituli...
Dobro si prosao u kupu :-)
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО